FACI PARIU #359 🍀 PARIURILE ȘI BILETELE WEEKEND-ULUI!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

FACI PARIU #359 🍀 PARIURILE ȘI BILETELE WEEKEND-ULUI!

FACI PARIU #359

Salutare pariori! Sunt Sabin și vă invit la un nou episod „Faci Pariu”, în care vom analiza oferta din următoarele 3 zile.

Încep cu pronosticurile de sâmbătă și mai exact cu biletul pe care vi l-am pregătit. CFR – Rapid: Nimeni nu vrea să piardă acest duel și cred că ofensivele vor fi forțate la maximum în derby-ul de la Cluj. Pentru Cagliari – Lazio aleg un pronostic simplu pe oaspeți. Gruparea romană încă mai țintește participarea în viitorul sezon european, în timp ce sarzii luptă din greu pentru evitarea Seriei B.

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

ASTON – VILLA – MAN. UNITED PE BILETUL DE DUMINICĂ

Pe biletul FACI PARIU #359 de duminică, aștept goluri ale ambelor echipe în Aston Villa – Man. United. Villa ajunge cu mare ușurință la porțile adverse, marchează meci de meci, în timp ce United este în creștere de formă și speră să revină și să lupte pentru Big 4-ul din Premier League.

În Feyenoord – Sparta, derby-ul orașului Rotterdam, mizez pe goluri. De obicei, aceste dispute ale orașului sunt tranșate la capătul unor confruntări în care se joacă cu garda jos.

Pe lângă selecțiile de weekend de la Faci Pariu #359, aveți și biletul lui Lucian. 4 pariuri pe over de goluri, pentru 2000 de lei câștig. Biletul a fost jucat încă de sâmbătă, un motiv în plus să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #359 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu