Faci Pariu #358: Trei bilete de pariuri și 27 de ponturi pentru weekend!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Faci Pariu #358: Trei bilete de pariuri și 27 de ponturi pentru weekend!

Faci Pariu #358: Granzii Europei se dau în spectacol!

Încă un weekend de profit, cu meciuri analizate în episodul Faci Pariu #358. Facem. așadar, împreună pariurile pentru următoarele zile și mai ales biletele, pentru că ați văzut în emisiunea trecută că toate cele 4 bilete propuse au fost câștigătoare, aducând un profit de 3000 de lei. Misto, nu?

Iar dacă doriți să vedeți pe ce mizăm zilnic, este simplu: dați click pe subscribe și abonați-vă la canalul nostru de Youtube.

Ponturi și bilete pariuri jucate la Luck.com!

Plasez pariurile din episodul Faci Pariu #358 la Luck.com,  agenție care v-a lăsat în comentarii un cadou consistent. Utilizați linkul de acolo și bucurați-vă în weekend de 500 lei primiți gratis pentru pariurile voastre.

Trecem la bilete, după fiecare dintre acestea în parte vor fi prezentate și pariurile pentru ziua respectivă. Sâmbătă mizez pe două meciuri din Liga 1. CFR a debutat în forță cu Mutu pe bancă și în această etapă, la Petrolul vor să mențină ritmul. În Rapid – Oțelul mizez simplu, pe trupa favorită. Tot pe mâna favoritei merg și în Newcastle – Luton. Oaspeții au făcut show în mijlocul săptămânii, 4-0 cu Brighton, dar și Newcastle s-a descurcat excelent și mai ales a jucat foarte bine la Aston Villa, pe care a învins-o acasă cu 3-1.

Biletul de duminică: U. Cluj & Lille!

Duminică, pe biletul Faci Pariu #358, din nou în Liga 1: U. Cluj – UTA. Arădenii au prins curaj după victoria cu Sepsi, dar U. Cluj bate la porțile play-off-ului și are și ascendentul moral al victoriei obținute în turul sezonului, la UTA. În Lille – Clermont, un duel la polii ierarhiei din Ligue 1, mizez pe gazde.

Avem și biletul weekend-ului, plasat încă de ieri de Lucian și postat pe canalul de YouTube. Excelent s-a descurcat Lucian cu acest combo, bilanțul stând mărturie: ultimele două selecții au fost câștigătoare, 3 din 4 jucate în ianuarie s-au înverzit, pentru un profit de aproximativ 4000 de lei în prima lună a anului.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #358 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu