Ghidul Pariorilor (5). Asa castigam la baschet: pariem stiind ca mai mult de jumatate din atacuri se rateaza

baschet antrenament
Autor: Alexandru GhiurcauLeave a Comment
1 0

Pariurile pe baschet sunt foarte versatile pentru ca lucram cu cifre mari (handicapuri/totaluri puncte). La fotbal e decisiv daca se marcheaza doua goluri sau trei, in timp ce la baschet discutam de diferente de zeci de puncte si peste 150 cand pariem pe totaluri.

Mai simplu spus, intre 2 sau 3 goluri nu sunt multe pariuri de facut, dar la baschet ai la dispozitie zeci de handicapuri si totaluri de puncte care pot fi castigatoare sau nu la fluierul final. In plus, se joaca 4 sferturi si faulturile aduc de cele mai multe ori si puncte suplimentare.

Dar un lucru este sigur la pariurile din baschet! Rareori se intampla ca o echipa sa inscrie cu mai mult de 49% din atacuri. Vorbim aici despre aruncarile de doua si de trei puncte, care compun totalul de puncte, alaturi de aruncarile libere. Ele contribuie si ele decisiv la acest total si sunt transformate in puncte cam in 75% din cazuri. Pentru ca mai bine de 51% din atacuri se rateaza, pariul inteligent este pe “SUB” la totalul de puncte.

In baschetul feminin se marcheaza putin

Linia totalului de puncte este mereu ridicata si orice atac ratat ne aduce mai aproape de castig. Se intampla des ca meciuri ce se termina 76-62, 71-63, 82-66 sa aiba linii de peste 150,5 la inceputul partidelor. Simpla urmarire a echipelor profitabile pentru pariul “SUB” (“UNDER”) si respectarea unui plan al mizelor e suficienta pentru a genera profit.

Spre exemplu, in ligile feminine si in ligile masculine din tarile baltice, Franta 2, Romania, Austria sau Italia sunt multe meciuri care se termina cu scoruri mici, cu multe ratari consecutive. Cine are in spate un bankroll care sa-i permita 3-4 pariuri consecutive pe “UNDER” va alege meciul potrivit in cele din urma.

Putem folosi 8-10 puncte in favoarea noastra

Vorbim despre un joc al cifrelor, in care e doar o chestiune de timp pana cand vom castiga cota de 1.90. E de recomandat ca pariul “UNDER” sa fie plasat in LIVE, pe o linie mai mare decat cea initiala. Spre exemplu, daca linia initiala este 165,5 puncte si se marcheaza mult in primele minute, linia in LIVE devine 174,5, ceea ce ne ofera un avantaj la un pariu “UNDER”. Jucatorii de pe teren vor avea si perioade proaste, pentru ca baschetul nu este un joc usor, iar defensiva are un rol esential in obtinerea victoriilor. Asadar, concluziile:

Cum pariezi?
– online, in timpul meciurilor, pe linii mai mari decat cele initiale;
– in ligile in care statistica favorizeaza pariurile “UNDER” la totalul de puncte;
– pe meciuri in care joaca echipe slabe in fata unor echipe de mijlocul clasamentului;
– cat mai tarziu in meci, de preferat dupa mijlocul sfertului 3;

Ce trebuie stiut
– daca meciul intra in prelungiri, puncte marcate in cele 5 minute suplimentare se adauga la totalul de puncte;
– daca pierdem 4 pariuri consecutive oprim seria si acceptam pierderea mizei, repetand sirul;
– mai mult de jumatate din aruncari se rateaza intr-un meci de baschet;
– echipele care au un avans mare reduc tempo-ul in repriza a doua si folosesc rezerve.

Cum functioneaza seria de pariuri?
10 lei @ 1.90 -> 9 lei profit
25 lei @ 1.90 -> 12,5 lei profit
60 lei @ 1.90 -> 19 lei profit
115 lei @ 1.90 -> 23,5 lei profit

Este o investitie de 210 lei, care devine pierduta doar daca gresim 4 pariuri consecutive pe “UNDER”. Marea majoritate a pariorilor specializati in baschet nu vor avea des o astfel de serie, dar banca noastra trebuie sa fie suficient de puternica pentru a suporta si pierderile. In final, tot ceea ce conteaza este profitul, nu mizele si nici sumele pierdute.

Atentie: nu insistati in seriile pierzatoare!

Cine considera ca poate continua sirul pana la mize de ordinul sutelor sau miilor de lei poate sa cada intr-o capcana periculoasa, pentru ca mizele vor fi disproportionate: vei paria prea mult, ca sa castigi prea putin! Dar fiecare poate adapta strategiile intalnite, iar baschetul este un sport care cu siguranta ofera oportunitati pariorilor disciplinati, care vad valoarea in cifre.

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 


Lasa un comentariu