Strategii de pariere > 4. Strategia favoritelor

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Strategia favoritelor. Acest sistem a fost gandit special pentru pariorii… lenesi, pentru cei care n-au niciodata chef sa-si bata prea mult capul, in schimb dispun de ceva fonduri pentru pariat.

Precizam ca, pentru exemplificarea sistemului prezentat in cele ce urmeaza, am hotarat sa alegem fotbalul, fiindca este sportul „rege”, cel mai pariat in Romania. Pentru inceput, haideti sa ne aruncam o privire asupra statisticilor din unul dintre ultimele sezoane.

Studiind Premier League si Primera Division observam cateva lucruri extrem de interesante. In fiecare dintre campionatele de mai sus, fiecare echipa joaca 38 de partide. Urmarind echipele, observam ca fiecare dintre ele are un numar de victorii, un numar de egaluri si un numar de infringeri. Daca insa ne aplecam mai cu atentie asupra unor echipe precum Chelsea sau Barcelona, observam ca acestea au castigat si castiga in continuare foarte multe serii de cite doua (sau mai multe) meciuri consecutive. In Europa exista si alte mari echipe care fac acelasi lucru in campionatele lor. Asadar, aceasta este observatia de baza de la care am pornit rationamentul in acest sistem: De fiecare data cand o echipa de top castiga doua meciuri consecutive intr-o serie, castigati bani!

Haideti sa urmarim acum secventialitatea rezultatelor lui Chelsea si Barcelona (victorie, egal, pierdere) in unul din sezoanele recente. Pentru usurinta expunerii vom folosi urmatoarele abrevieri: V pentru victorie, E pentru egal si P pentru pierdere

Secventialitatea rezultatelor echipei londoneze in acest campionat este urmatoarea: V,V,V,V,V,V,P,V,P,V,V,V,V,V,P,E,V,E,E,V Am subliniat cu rosu victoriile, pentru a pune in valoare ce serii lungi de victorii a avut Chelsea in acest sezon. Avand in vedere ceea ce v-am spus mai sus, si anume ca „de fiecare data cind echipa castiga 2 meciuri consecutive intr-o serie, se castiga bani”, va imaginati ce bani s-au facut anul acesta pe ea?!

Secventialitatea rezultatelor Barcelonei din respectivul sezon, a fost: V,V,V,V,V,V,E,V,E,V,E,V,V,V,V,E

Sistemul

In acest sistem, intitulat Strategia FAVORITELOR, tehnica este descoperirea de echipe puternic favorite precum Chelsea sau Barcelona in fotbal si folosirea unei formule simple de calculare a mizelor pentru fiecare meci de-al lor in parte. Aceasta in conditiile in care echipele alese au cit mai multe serii de minimum doua victorii consecutive. Puteti alege sa castigati cat va doriti, in functie de bugetul alocat pariurilor sportive, si puteti juca in paralel cate echipe doriti, in functie, evident, tot de cat va tine buzunarul…

Cum functioneaza sistemul

Cel mai bun mod de a afla cum functioneaza acest sistem, este sa urmariti pasii pe care-i vom completa cu cateva exemple.

Pasul 1

Primul pas este selectarea unei favorite puternice. Cele mai bune echipe sint cele care prezinta o continuitate la nivelul conducerii clubului, antrenorilor, jucatorilor, conditiilor financiare etc. Cand cauti o favorita puternica, asigura-te ca media cotelor pentru acea echipa este de-a lungul unui sezon in jur de 1.50.

Pasul 2

Urmatorul pas este stabilirea sumei pe care vreti s-o castigati de fiecare data de la acea echipa. De exemplu: 10 lei, 20 lei, 50 lei, 100 lei etc. Vom numi aceasta suma PROFIT. Aceasta suma nu trebuie sa fie mai mare de 1% din bugetul total alocat pariurilor.

Pasul 3

Acum trebuie sa calculati miza pe care trebuie sa o plasati pentru a castiga suma pe care vreti sa o castigati sau PROFITUL. Pentru aceasta va trebui sa folositi urmatoarea formula: Miza = Profitul / (cota – 1)

Sa presupunem ca profitul pe care doriti sa-l aveti este de 10 lei si cota lui Chelsea este de 1.50. Calculul arata asa: Miza = 10 / (1.50 – 1) = 20 lei Deci, trebuie sa mizati 20 lei pentru a castiga 10 lei. 20 x 1.50 = 30 30 – 20 (suma mizata) = 10

Pasul 4

Plasati pariul la casa de pariuri pe care o doriti si care va accepta un meci pe bilet.

Pasul 5

Pasul 5 este cu siguranta cel mai important, fiindca reprezinta cheia intregului sistem. insa inainte de a merge mai departe, cel mai bine ar fi sa va notati urmatorii parametri:

C/P = castig sau Pierdere, Profit, Miza castigul C/P Profit MIZA Castigul Daca veti castiga primul pariu tabelul dvs. va arata astfel : C/P Profit MIZA Castigul C 10 20 +10 Ati castigat primul pariu. Profitul dvs. este de 10 lei. Ati mizat 20 lei pentru a castiga 10, la cota de 1.50. Balanta dvs. este acum +10 lei, asta fiindca ati castigat primul pariu.

Iata insa cum va arata tabelul daca ati pierdut primul pariu: C/P Profit MIZA castigul P 10 20 -20

Sa presupunem ca ati pierdut pariul. Profitul pe care vreti sa-l scoateti este de 10 lei. Ati mizat 20 lei la o cota de 1.50. Balanta voastra este acum -20 lei fiindca ati pierdut acest pariu. Nu este nimic, fiindca cea mai importanta parte a acestui sistem de-abia acum urmeaza. Cele mai importante reguli ale strategiei FAVORITELOR sunt urmatoarele:

1. In momentul in care balanta dvs. (castigUL) este pozitiva, opriti seria si luati-o de la capat cu o noua serie.

2. Daca pierdeti pariul, urmatoarea miza este de fiecare data egala cu Profitul (sau cit v-ati propus sa castigati) plus suma pierduta pana in acel moment impartita la 2, suma rezultata impartindu-se la cota minus 1.

3. Daca insa castigati pariul, urmatoarea miza este de fiecare data egala cu Profitul (sau cit v-ati propus sa castigati) plus suma pierduta pana in acel moment impartita la cota minus 1.

4. Daca ati castigat 2 meciuri consecutive intr-o serie, automat aveti Profitul pe care vi l-ati propus. Opriti seria si luati-o de la capat cu o noua serie. Ce facem dupa un castig si, de asemenea, ce facem dupa o pierdere? Cred ca cel mai bine ar fi sa folosim tot exemple concrete. C/P Profit MIZA Castigul P 10 20 -20 Ne intoarcem asadar la exemplul de mai sus in care sa presupunem ca ati pierdut 20 de lei pe primul vostru pariu pus pe Chelsea. Urmatoarea miza am spus ca este egala cu Profitul (10 lei), plus suma pierduta pina in acel moment (20 lei) impartita la 2, suma rezultata impartindu-se la cota minus 1. Asadar, pe urmatorul meci al lui Chelsea, a carei cota presupunem pentru usurinta calculului ca este tot de 1.50, calculam o noua miza care in conditiile date este: 10 (Profitul) + 20 (suma pierduta pina in acest moment) impartita la 2 = 15. Suma rezultata (15) o impartim la 0.50 (cota – 1) si ne da 30. Rezulta ca urmatoarea miza pe care o punem la acest al doilea meci al lui Chelsea este de 30 lei.

Daca de data asta castigam acest meci, tabelul nostru va arata astfel: C/P Profit MIZA castigul P 10 20 -20 C 10 30 -5 Acum, ca ati castigat acest al doilea pariu, cat va fi miza la cel de-al treilea meci al lui Chelsea? Sa presupunem ca de aceasta data cota ramane tot de 1.50. Urmatoarea miza dupa ce am castigat un meci am spus ca este egala cu Profitul plus suma pierduta pana in acel moment impartita la cota minus 1. Rezulta ca, pentru calcularea mizei la cel de-al treilea meci al lui Chelsea, calculul este urmatorul: 10 (Profitul) + 5 (suma pierduta pina in acest moment) = 15 impartit la cota minus 1, adica la 0.50 = 30 lei. Mizam tot 30 lei si sa presupunem ca Chelsea bate. Tabelul nostru va arata astfel: C/P Profit MIZA Castigul P 10 20 -20 C 10 30 -5 C 10 30 +10 Automat aveti profitul pe care vi l-ati propus la inceput, si anume 10 lei. Opriti seria si luati-o de la capat cu una noua.

Ce ar mai fi de spus

Speram sa fi inteles exact cum functioneaza STRATEGIA FAVORITELOR. Puteti sa-l folositi in orice sport doriti: fotbal, hochei, baschet, baseball etc. Din punctul nostru de vedere se potriveste ca o manusa pentru baseball, joc unde nu exista varianta egalului. In plus, aici sunt foarte multe partide, se joaca extrem de des, cotele sunt mari, deseori peste 1.50, iar echipele de top castiga usor minimum 2 partide consecutive intr-o serie. De asemenea, Strategia Favoritelor aduce castiguri importante si in fotbal – chiar daca aici exista si varianta egalului – sau hochei, pentru cei care stiu sa-si aleaga bine echipele pe care joaca. Puteti sa alegeti sa jucati sansa simpla, moneyline sau handicap. Este doar dupa cum considera fiecare. Singurul lucru pe care trebuie sa-l infaptuiti este ca echipa voastra sa castige 2 pariuri consecutive intr-o serie, indiferent cand se petrece acest lucru.


Strategii de pariere > 3. Strategia easy-money

Strategii de pariere > 2. Sport Arbitrage

Strategii de pariere > 1. Martingale

Handicapurile asiatice, pe intelesul tuturor!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu