Pronosticuri baseball » Marius ataca profitul cu doua ponturi din MLB! AICI, selectii pe Rockies – Brewers si Angels – Tigers!

Pronosticuri baseball
Autor: Boby.MariusLeave a Comment
0 0

Salut tuturor! Variantele de pariere din baseball asupra carora mi-am indreptat astazi atentia sunt gata sa iti aduca „verdele” pe bilete! Am ales doua pronosticuri!

Ponturi baseball

In primul rand va subliniez faptul ca cele doua variante de pariere pe care vi le-am oferit ieri au fost castigatoare! Astfel, indiferent daca ati ales sa le mizati „single” sau in „combo”, acum sunteti pe plus si trebuie sa va bucurati de castiguri! De asemenea, subliniez ca in aceasta luna am ajuns la 26 pronosticuri win! Cu siguranta, luna curenta este una dintre cele mai profitabile din acest an!

In drumul spre „verde”  am ales sa imi indrept astazi atentia catre alte doua selectii. Investesc atat in minim 9 runns-uri in disputa dintre Colorado Rockies si Milwaukee Brewers, cat si in minim 8 schimbari alte tabelei de marcaj in Los Angeels Angels – Detroit Tigers. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 400 RON + 50 de rotiri gratuite! Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere  in termen de 30 zile de la data inregistrarii.
  3. Indeplineste misiunile »» Ia banii si rotirile gratuite!

Marius – statistica baseball:
Iunie: 26-W 00-V 09-L
Total: 1380-W 67-V 707-L


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu