Cota 3.39 a fost plasată! Pariurile lui Sabin (05.06)

Pariurile lui Sabin (20.06)

Pariurile lui Sabin (05.06)

Ponturi pariuri azi, pentru un bilet al zilei perfect. Poți paria gratuit pe aceste recomandări folosind Bonusul de 500 lei pe care agenția BETANO îl oferă tuturor noilor utilizatori!

Nu este vorba jocuri pacanele gratis și nici de loto Polonia sau 6 din 49. Nu luăm în calcul nici pronosticuri bazate doar pe statistici. Aici găsiți cele mai recente predicții sportive, cu cele mai avantajoase pariuri și cote. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile tale devin câștigătoare!

LUNACÂȘTIGĂTOARENECÂȘTIGĂTOARE
IUNIE 2024105

Pariurile lui Sabin (05.06)

O selecție din oferta de ponturi pariuri azi, pusă la dispoziție de Betano pariuri sportive. Ieri, două din trei selecții câștigătoare, iar azi pariem pe alte trei evenimente.

18:00 EGERSUNDS – AASANE, AMBELE MARCHEAZĂ ȘI PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.65 (1-0)

În Liga a doua norvegiană, Egersunds a pornit sezonul surprinzător de bine pentru o echipă nou-promovată. Cu toate acestea, Aasane, echipă mai experimentată la acest nivel, poate pune probleme serioase gazdelor. Meciul promite să fie unul spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți, de aceea pariez pe varianta ”ambele marchează și peste 2.5 goluri”.

20:00 NORVEGIA – KOSOVO, GOL ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.40 (1-0/3-0)

Cu super vedetele Haaland și Odegaard cel mai probabil aruncate în luptă încă din primul minut, Norvegia va forța o desprindere rapidă de Kosovo în amicalul de la Oslo. Pariez simplu, pe un gol marcat în prima repriză, fără a conta care dintre naționale punctează.

22:00 FRANȚA – LUXEMBURG, FRANȚA CÂȘTIGĂ AMBELE REPRIZE – COTA 1.47 (1-0/3-0)

Franța nu ar trebui să aibă probleme în testul de acasă cu Luxemburg. Cu o echipă plină de jucători de clasă mondială, Franța ar trebui să domine de la început până la sfârșit. Mă aștept ca francezii să câștige ambele reprize.

Ponturi pariuri azi

Pariurile lui Sabin (05.06) pot fi plasate chiar în această formă sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei. Aceste ponturi pariuri sunt concepute pentru a-ți maximiza șansele de câștig la pariurile pe meciurile amicale de azi. Fii atent la cotele și plasează-ți pariurile în timp util pentru a profita de cele mai bune oportunități. Mult noroc!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu