Investim din profit pe cota 3! Pariurile lui Sabin (17.05)

Pariurile lui Sabin (23.05)

Pariurile lui Sabin (17.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (17.05)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Investim din profitul de ieri, pe tripla vineri. FC Botoșani 1 pauză sau final în confruntarea cu CS Mioveni de acasă. Până la urmă, argeșenii au încheiat doar pe 5 stagiunea 2023/24 de Liga a II-a, în timp ce formația lui Andone a avut un play-out peste așteptări.

Al Nassr – Al Hilal, derby-ul formațiilor ce vor încheia sezonul din Arabia Saudită pe locurile 2, respectiv 1, este pregătit să ne aducă multe goluri. Voi paria ambele marchează și peste 2.5 goluri.

Southampton – West Brom este returul semifinalei de baraj pentru promovarea în Premier League. A fost 0-0 în tur, iar pentru meciul de pe St. Mary aleg un pronostic pe gazde: 1x șu sub 4.5 goluri.

Pariurile lui Sabin (17.05)

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu