Shapovalov – Dimitrov: Meciul zilei se joaca la Rotterdam!

Denis Shapovalov si Grigor Dimitrov se intalnesc in primul tur al turneului ATP de la Rotterdam, Olanda. Confruntarea se va disputa luni, nu inainte de ora 20:30.


Cei doi jucatori se afla la al doilea duel direct. Primul a fost disputat pe terenul lui Shapovalov, la Toronto, acolo unde bulgarul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3.

Denis are parte de un start de sezon extrem de dezamagitor, cu doar trei victorii obtinute in opt meciuri. Ultimul turneu la care a participat a fost cel de la Montpellier, acolo unde canadianul a cedat inca din faza 8-imilor de finala. In acea faza, Denis a fost invins de un compatriot, Vasek Pospisil (104 ATP), cu scorul de 6-2, 6-2.

Nici Dimitrov nu se poate lauda cu un start pozitiv de sezon. Acesta a castigat doar 50% din partidele disputate in 2020. La fel ca si Shapovalov, bulgarul vine la Rotterdam dupa un esec suferit in 8-imile de finala de la Montpellier, 6-7, 6-4, 7-5 in fata lui Gregoire Barrere (90 ATP).

Dimitrov are si o finala jucata la Rotterdam. In ultimul act din 2018, „Baby Federer” a fost invins chiar de Roger Federer, cu un dublu 6-2.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Luni, 20:30: Denis Shapovalov (16 ATP) – Grigor Dimitrov (22 ATP)
Cote Betano: 1.87 – 1.91

Serviciul lui Dimitrov este una din principalele cauze ale rezultatelor modeste pe care bulgarul le inregistreaza in ultimele luni. In 2020, acesta are o medie de 6.8 duble greseli comise pe meci, iar in fata lui Shapovalov ne asteptam sa puncteze de cel putin 4 ori la acest capitol.

Grigor Dimitrov total duble greseli: Peste 3,5 – Cota 1.65 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu