Barcelona – Granada: Revansa catalanilor are cota 35!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Tehnicianul Quique Setién este pregatita sa o conduca pe Barcelona spre primul succes al mandatului. Duminica, de la ora 22:00, pe Camp Nou, catalanii primesc vizita Granadei, cota pentru un succes al gazdelor, revansa dupa infrangerea cu 0-2 din turul sezonului, fiind doar 1.13. Betfair propune insa o alta cotatie pe aceeasi varianta. Toti noii clienti Betfair care acceseaza acest link pot miza 1 solist in Barcelona – Granada la o cota marita de 35.00!

Cum pot beneficia de cota marita pentru Barcelona – Granada

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOG: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Barcelona – Granada şi alege să castige Barcelona.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Barcelona – Granada: 1 solist, cota 35!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu