Betano: Acum joci la pariuri cu 500 RON gratuiti!

Betano

Fiecare nou client beneficiaza acum de un bonus de bun venit de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei! Acesta poate fi incasat urmand cei 4 pasi prezentati mai jos.  

Cum pot beneficia de bonus?

Din acest punct de vedere, bonusul in valoare de pana la 500 de lei este probabil cel mai simplu de accesat dintre toate bonusurile oferite de casele de pariuri.  Pasii sunt urmatorii:

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Efectuează prima depunere pe Betano și alege Bonus pentru Prima Depunere – Sport pentru a fi eligibil pentru bonusul cu o valoare de 100% din valoarea primei tale depuneri
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 25 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 25 lei, primesti in plus 25 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie sa folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Nimic mai simplu!

Deschide-ți cont

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

  • Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau sporturi virtuale. Activitatea la jocurile virtuale nu contribuie la rulaj. De exemplu, dacă depui 100 lei, vei primi 100 lei bonus, ceea ce duce suma la 200 lei și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 1.000 de lei la pariuri sportive și/sau virtuale.
  • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive/virtuale cu cote mai mari de 1,65.
  • Pariurile cu MegaCote: Biletele de pariere care includ evenimente cu cote MegaCote nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Toate pariurile la care s-a folosit Cash Out nu vor fi luate în considerare pentru calculul rulajului.

Betano

  Biletul weekend-ului la pariuriBiletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu