Biletul Bonus Dublu de la eFortuna iti dubleaza castigul! Vezi cum se joaca »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

De acum, numărul de evenimentele alese pe bilet are o importanță mai mare ca oricand! Intra in sectiunea Bonus Dublu de pe site-ul efortuna.ro, alege minimum 5 și maximum 20 de meciuri și multiplicatorul de cote iti aduce bonusul! Cu cat adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atat bonusul primit va fi mai mare. Si nu uita: la eFortuna ai 500 lei bonus!

Bonusul pentru numărul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%. Astfel, cu 20 de evenimente pe bilet, ai sansa de a-ti dubla castigul. Poți opta pentru orice eveniment dorești, la o cotă minimă de 1.20.
Ce trebuie sa faci?
  • Deschide-ti un cont la eFortuna utilizand acest link si ai un bonus de 500 lei!
  • Intra in sectiunea Bonus Dublu de pe site si pune pe bilet minim 5 meciuri. Cota minim a fiecarui meci este 1.20.
  • Bonusul pentru numarul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%. Dubleaza-ti castigul cu un bilet de 20 de meciuri!

Joaca la BONUS DUBLU!


Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 lei!

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

Ia-ti bonusul de 500 lei!


 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu