Bucura-te de mondial »» 400 RON pariu fară risc!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Cum ar fi sa ai posibilitatea de a paria 400 de lei fara sa risti niciun ban din portofelul tau? Fortuna iti ofera aceasta sansa pentru ca tu sa pariezi pe meciurile de la Cupa Mondiala!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta Fortuna?

  • Click AICI si inregistreaza-te de pe 08.06.2018, ora 17:00, până în data de 15.07.2018, ora 23:00.
  • DEPUNE si PARIAZA! Primul pariu pre-meci sau live va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este câștigător bonusul este considerat finalizat. Dacă pariul este pierzător eFortuna va va rambursa maximum 400 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare.
  • Pariul combinat live&pre-meci nu contribuie către rularea bonusului.
  • Completarea cerințelor de rulare la pariuri sportive: Pariază bonusul x 6. Pentru a retrage 400 RON de la banii bonus va trebui să pariați 400 RON x 6 = 2400 RON. Pariurile vor fi luate în calcul odată ce au fost plasate. Numai pariurile cu cote de cel puțin 1,5 care sunt plasate în perioada de valabilitate a bonusului se califică pentru completarea cerințelor de rulare.
  • Pentru acest bonus va fi utilizat mai întâi soldul banilor reali după care se va utiliza suma bonus oferită.
  • Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu