Cazino Live cu premii de 600.000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Câștigă o parte din cei 150.000 RON care sunt puși la bătaie de Unibet  în fiecare săptămâna a acestei luni.  Cu cât vei rula mai mulți bani săptămâna respectivă, cu atât șansele tale de câștig vor fi mai mari. Toate jocurile sunt eligibile, însă am transformat fiecare săptămână într-una tematică în jurul jocurilor noastre clasice din Cazinoul Live.

Urmează turma sau croiește-ți propriul tău drum – Joacă mai mult ca oricine și poți pune mâna pe marele premiu săptămânal în valoare de 37.500 RON cash.

Cum pot participa?

Nimic mai simplu. Trebuie doar să te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia aici sau pe buton de mai jos.
Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Saptamana 30.11 – 6.12.2020: Turneul 1

Învârte roata la Ruleta clasică, sporeșteți câștigurile la Ruleta Lightning sau joacă rundele rapide la Ruleta Instant.

Optează la acestă promoție și de fiecare dată când joci aceste jocuri sau orice alt joc din Cazinoul Live, vei urca simțitor în clasament și vei concura pentru premiile săptămânale de 150.000 RON, la Turneul de Rulaj.

Cum se joacă

  • Optează pentru înscrierea la turneu aici sau pe butonul de mai jos.
  • Joacă la ruletă sau la orice alt joc din cazinoul live
  • Primii 100 de jucători cu cel mai mare rulaj vor împărți fondul de premiere de 150.000 RON

Joacă acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu