Counter Strike: ESL Pro League »» Jackpot de 50.000 RON la Unibet!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

La Unibet acțiunea de la Esports atinge cote maxime la ESL Pro League Season 11, casă de pariuri care ți-a pregătit o extragere cu premii de 50.000 RON! Fiecare pariu de minim 25 RON pe competiția de CS:GO îți aduce o intrare pentru extragerea cu jackpot. În plus, poți urmări toată acțiunea live la Unibet TV.

Cele mai bune echipe din toată lumea, inclusiv Astralis și Na’Vi promit spectacol. Nu rata șansa de a câștiga unul din cele zece premii în cash în valoare de 5.000 RON fiecare ! 

Unibet

Ce trebuie sa faci?
  • CLICK AICI și plasează un pariu de 25 RON pe ESL Pro League Season 11 pentru a obține un bilet la extragerea cu Jackpot.
  • 10 jucători vor câștiga fiecare câte 5.000 RON!
  • Nu este necesar să optezi pentru înscriere.

Pariază aici!

Când poți juca?

Săptămânal până în 04.04.2020, iar extragerile vor avea loc în fiecare luni, începând cu 23 martie și până pe 04.04.2020

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu