Castiga pana la 200 RON FREEBET! »10 RON pentru fiecare GOL din Cehia, Germania si Belarus!!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Cehia s-a întors! Acțiunea se intensifică în lumea fotbalului, iar Netbet îți aduce o super promoție pentru pariurile pe meciurile din acest weekend! Pentru biletele plasate necâștigătoare, primesti 10 RON FREEBET pentru fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine din Cehia, Germania si Belarus!


10 RON pentru fiecare GOL din Cehia, Germania si Belarus!

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe un meci din Germania – Bundesliga, Cehia – First League sau Belarus – Premier League și Cupa Belarusului (22/05 – 27/05/2020).

Pentru biletele plasate necâștigătoare, Netbet îți ofera 10 RON FREEBET la fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine.

Cum poti beneficia de oferta?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile din principalele competiții fotbalistice din Germania, Cehia și Belarus ce au loc până pe 27 mai.

3 Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la Netbet primești 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu