Game of Champions: Concurs pe derby-urile weekendului cu premii de 250 000 lei CASH!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cateva dintre cele mai importane meciuri si asteptate meciuri ale sezonului sunt programate la finele acestei saptamani. In prim plan, ”El Clasico”, super duelul de pe Bernabeu dintre Real Madrid si Barcelona, dar si ”Derby d’Italia”, meci care le opune pe Juventus si Inter, formatii aflate din nou, umar la umar, in cursa pentru titlul din Serie A. 

Intampind acest wekend fotbalistic de exceptie, agentia Unibet va invita la o noua etapa din concursul Game of Champions. Raspunde pe cele 6 intrebari din concurs si intra in cursa pentru premiile de 250 000 de lei cash! 

Cum pot participa?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a intra in concurs. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei, oferit de agentie!

Ia-ti acum bonusul de 300 lei!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu. Intra in joc accesand linkul special al concursului , pronosticheaza corect cele sase intrebari si castiga! Pariurile tale pot fi modificate de mai mult ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  1. REAL MADRID – BARCELONA: CINE VA CASTIGA?
  2. JUVENTUS – INTER: VA INSCRIE CRISTIANO RONALDO UN GOL IN ORICE MOMENT AL MECIULUI?
  3. AJAX – AZ ALKMAAR: CATE GOLURI SE VOR INSCRIE?
  4. LYON – ST.ETIENNE: VOR INSCRIE AMBELE ECHIPE?
  5. ASTON VILLA – MANCHESTER CITY: CINE VA FI PRIMUL MARCATOR PENTRU MANCHESTER CITY?
  6. RB LEIPZIG – BAYER LEVERKUSEN: CATE GOLURI SE VOR MARCA?

Intra in lupta pentru 250 000 lei cash!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu