Game of Champions: Participă gratuit, răspunde corect la întrebări și câștigă125.000 RON

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Patru intrebari pentru meciurile programate in sferturile de finala din Liga Campionilor, pentru un premiu de 125 000 RON Cash! O noua runda a concursului Game of Champions de la Unibet a inceput!  Intra si tu gratuit in competitie si ataca mega-premiul pus in joc!

Atentie! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a intra in concurs. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide-ti cont!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului, pronostichează corect cele 4 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai mult ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

CATE GOLURI SE VOR MARCA ÎN ATALANTA – PARIS SG?
CARE VA FI SCORUL CORECT ÎN RB LEIPZIG – ATLETICO MADRID?
CARE VA FI PRIMUL MARCATOR ÎN BARCELONA – BAYERN MUNICH?
CATE CORNERE VOR FI ÎN MANCHESTER CITY – LYON?

Participa la Game of Champions!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu