Liverpool – Manchester United: Cote mărite de 60 și 100 pentru super meciul din Premier League!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Liverpool – Manchester United se va disputa, duminica 17 ianuarie, incepand cu ora 18:30 în runda a 19-a din Premier League.

Pariaza la Betfair pe victoria gazdelor si beneficiezi de cota marita la 60! In acelasi timp, succesul oaspetilor este cotat cu 100. Campania este adresata noilor clienti Betfair, miza maxima acceptata in promotie fiind 5 lei.

Cum pot paria pe cotele marite?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNSP:Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cote marite!
  2. Primeşti cota mărită de 60.0 pentru victoria obtinuta de Liverpool in disputa cu Manchester United (17 ianuarie) si cota 100.00 pentru succesul oaspetilor. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător Betfair iti va returna miza cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariază la cote mărite pe Liverpool – Manchester United!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu