MaxRelax: Fii relaxat și de Maxbet ești premiat!

MaxRelax »» Vrei o vacanță ca în filme? Imaginează-ți cum ar fi să-ți petreci vacanța pe un yacht! Fie singur, fie cu cei dragi, cu promoția MaxRelax ai șansa să te bucuri de briza mării, soare și distracție ca un VIP. Vara aceasta Bombardierul Păzitor și MaxBet.ro pun la bătaie:

  • 70x VACANȚE DE 7.000 RON
  • 1x CONCEDIU PE YACHT DE 100.000 RON

E clar! Între 13 Iunie-21 August, tu joci relaxat și de Maxbet ești premiat!

Ce trebuie să faci?

1. Click aici și conecteaza-te la contul tau Maxbet! Daca nu ai unul, creeaza-ti prin acest LINK SPECIAL. Primesti 50 RON la verificarea contului și ai 3333 RON Bonus + 3.333 rotiri gratuite

2. Înscrie-te apăsând butonul PARTICIPĂ, începe să joci sloturile tale preferate și adună TICHETE valabile pentru Extragerile Săptămânale! La fiecare început de săptămână, ai ȘANSE FRESH să câștigi vacanța pe care ți-o dorești!

3. Aduni TICHETE cu fiecare pariu de minimum 100 RON în secțiunea Cazino, Live Cazino, Pariuri Sportive, Esports și Virtuale, iar fiecare TICHET înseamnă o șansă la vacanțe sau chiar Marele Premiu! În plus, toate tichetele se cumulează pentru ca TU să ai mai multe șanse la concediul pe yacht.

PARTICIPĂ!

MaxRelax


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la Maxbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 3333 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Maxbet


Lasa un comentariu