Misiune Bundesliga la Betano, cu un pariu gratuit de 50 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Etapa a 27-a, a doua de la reluarea Bundesligii, vine cu continuarea luptei pentru titlul de campioană, iar Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen, Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt și Wolfsburg – Borussia Dortmund sunt doar trei dintre atracțiile rundei. Pe Betano ai streaming live, cote cu marjă zero, mii de pariuri și cote speciale, dar și o misiune exclusivă pentru Bundesliga, una la care poți câștiga un Free Bet de 50 RON. Fii inspirat!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 150 de lei pe meciurile din Bundesliga care se vor desfășura în perioada 22-24 mai
  2. Cu o cotă minimă de 1.50 per selecție
  3. Și o miză minimă de 20 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Participa la misiunea Bundesliga

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu