Nebunie in Banie!!! Craiova – CFR Cluj »» Bonus Gratis si cele mai mari cote de pe piata!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Astazi, 3 august, incepand cu ora 20:30 se intalnesc Univ. Craiova si CFR Cluj in „finala campionatului”, iar PublicWin vine cu o oferta extrem de interesanta: Bonus GRATIS si cele mai mari cote de pe piata!

Orice client care deține un cont pe platforma online PublicWin și care va indica corect rezultatul meciului Univ. Craiova – CFR Cluj de LUNI, 03.08.2020 ora 20:30 va avea parte de un BONUS SURPRIZĂ în contul acestuia oferit de PublicWin

Logheaza-te pe contul tau PublicWin! Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide chiar acum unul, accesand acest link special. Automat beneficiezi de promotia de bun venit oferita de agentie: 100% bonus de pana la 1000 LEI!

Deschide cont »» 100% BONUS până la 1000 RON!

Ce trebuie sa faci?
  1. Like pe Facebook postării campaniei CSU Craiova – CFR Cluj de pe pagina Publicwin
  2. Share PUBLIC pe Facebook postării campaniei CSU Craiova – CFR Cluj de pe pagina Publicwin
  3. Scrie un comentariu la postarea campaniei Craiova – CFR Cluj de pe pagina de Facebook Publicwin cu rezultatul final al meciului Craiova – CFR Cluj (1,X,2), și cu numele de utilizator. Comentariul care conține rezultatul final [la finalul timpului regulamentar de joc] și numele de utilizator trebuie trimis înainte de începerea meciului, 03.08.2020, ora 20:30. Orice comentariu trimis după aceasta oră nu va fi luat în considerare. Exemplu : utilizator : publicwin123,rezultat final Craiova – CFR Cluj 2.
  4. SĂ AIBE MINIM O DEPUNERE EFECTUATĂ CU SUCCES ÎN ULTIMELE 15 ZILE ÎN CONTUL DE JOC PUBLICWIN (pentru verificare se va lua în considerare numele de utilizator menționat la punctul 3).

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 2000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu