Oferta exclusiva: Castiga un pariu gratuit de 20 de lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0
Agentia Unibet știe cât de mult iubești fotbalul! Special pentru toti pariorii din Romania, Unibet ți-a pregătit o ofertă exclusivă pentru ca tu să te bucuri la maximum de toată acțiunea!
Susține tricolorii și pariază pe meciul România – Suedia, programat vineri, ora 21:45, in calificarile pentru Euro 2020,  iar Unibet te va recompensa cu un pariu gratuit de 20 RON.

Cum funcționează?
Nimic special, totul foarte simplu! Mai intai logheaza-te pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, deschide-ti acum unul accesand acest link. Automat beneficiezi si de bonusul de 300 lei oferit de agentie!
  • Plasează un pariu pre-meci de minim 50 RON (la o cotă minimă 1.40) pe meciul România – Suedia din 15 noiembrie.
  • După ce pariul va fi stabilit vei primi automat în contul tău un pariu gratuit de 20 RON.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu