Pariaza pe Liga 1 si castigi automat un pariu gratuit de 25 de lei de la Unibet!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

29Un nou sezon de Liga 1 porneste la drum, ocazie cu care Unibet ți-a pregătit o oferta exclusiva ca sa te poți bucura la maximum de meciurile tale preferate!

Tot ce trebuie să faci este să să plasezi minim 4 pariuri pe orice meci din Liga I, iar Unibet te va recompensa cu un pariu gratuit de 25 RON! Susține-ti echipa favorita si bucura-te la maxim de toată actiunea!

Cum poti profita de oferta?
  • Deschide-ti un cont la Unibet daca inca nu ai unul – Click aici! 
  • Plasează cel puțin 4 pariuri live sau pre-meci, cu o miză minimă de 25 RON fiecare, pe orice meci din Liga I. Cota minima a pariului este 1.40.
  • Dupa ce ultimul pariul este stabilit, vei primi automat un pariu gratuit de 25 RON.

Obtine pariul GRATUIT!

Pariu de 250 lei in pachetul de bun venit propus de Unibet!

Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Pariu fara Risc de 250 RON!  Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt foarte simpli:

  • Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzator.
  • Pariaza intreaga suma depusa, pe o cota minima de 1.40. Daca pariul tau nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont intreaga suma.

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu