Premii de 25.000 RON te așteaptă în fiecare săptămână!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Anunț pentru toți fanii NBA, NHL, NFL și MLB! La Unibet TV găsești toate meciurile din sporturile tale favorite transmise live și în plus, agenția îți oferă șansa de a câștiga o parte din 25.000 RON la Extrageri săptămânale cu premii !

La fiecare pariu de 25 RON plasat pe sporturi americane vei primi o intrare la extragerea cu premii, iar în fiecare luni vom anunța cei 10 câștigători. Unul dintre ei ai putea chiar tu !

Cum funcționează:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Pariază pe orice ligă de sporturi americane (NBA, NHL, NFL, MLB).
  • Pentru fiecare pariu de 25 RON plasat vei obține o intrare la extragerea cu premii.
  • Extragerea cu premii va avea loc în fiecare luni, iar fiecare din cei 10 câștigători va obține un premiu de 2.500 RON.

Pariază acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu