Primești săptămânal 50 RON FREEBET la fiecare 200 RON pariați pe E-SPORTS!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

NetBet vine cu o super promoție valabilă până la reînceperea competițiilor sportive! Pune mâna pe un freebet de 50 RON săptămânal, investind în E-SPORTS!

Plasează pariuri în valoare de min. 200 RON pe turneul momentului din secțiunea E-SPORTS iar NetBet te premiază cu 50 RON FREEBET pe care îl poți juca pe un bilet single sau combo în termen de 72 de ore de la creditare.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet. Dacă nu ai un cont la NetBet, deschide unul accesând acest link!

2Plasează pariuri single sau combo în valoare totală de minim 200 RON săptămânal pe orice selecție din E-Sports și ai 50 RON FREEBET! (Promoția este valabilă până in 30.04.2020, ora 23:59!)

1FREEBET-ul va putea fi pariat pe un bilet single sau combo cu selecții din orice sport.

Notă: Pariurile luate în calcul pentru atingere sumei de 200 RON trebuie să respecte regula cotei min. 2.00. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce este atinsă valoarea de 200 RON pariată și respectivele pariuri sunt stabilite.

netbet

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu