Profita acum! Lazio – FCSB: Fotbalistii lui Dică au cota 30 sa se califice!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Joi 22 februarie, incepand cu ora 20:0, FCSB va juca pe terenul celor de la Lazio dupa ce in tur, fotbalistii lui Dica s-au impus cu scorul de 1-0.

Se califica FCSB? Cota 30 la Betfair!

Este o varianta de luat in calcul, mai ales in conditiile actuale de cote. Special pentru noii sai clienti (doar care isi deschid contul din Romania) agentia Betfair a majorat imens cotatia pentru pariul „FCSB se califica”. Acum se poate miza pe aceasta selectie la o cota 30.00! Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Cum poti beneficia de cota 30.00 pentru pariul „FCSB se califica”?
  • Deschide-ti acum un cont la Betfair . Da click aici. La inregistrarea pe Betfair, foloseste CODUL PROMOTIONAL ZFBNBC
  • Plasezi un pariu pe FCSB se califica( inclusiv prelungiri şi penalty) inainte de inceperea partidei. Maxim 5 RON se califică pentru această promoţie (poti paria orice suma, insa doar 5 de lei vor fi inmultiti cu cota speciala de 30.00). Cota speciala este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  • Daca pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o data la o cota de cel putin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  • Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
  • Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Il poţi folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii (fiecare cu cota 1.20)
  • Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se vor mai calificate în această promoţie

Mai multe detalii gasesti aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu