Sevilla – CFR: Cotele marite au fost publicate! 750 lei profit pe clujeni, cu 5 lei pariati!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Joi, incepand cu ora 22:00, se va disputa Sevilla – CFR Cluj, meci retur din cadrul 16-imilor de finala ale Europa League.  Confruntarea incepe de la scorul 1-1 stabilit la Cluj, rezultat ce avantajeaza gruparea gazda. In ciuda rezultatului din tur, CFR merge la Sevilla pregatita sa dea peste cap calculele hartiei!

Pentru meciul de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”, agentia Betfair a pregatit o super oferta destinata tuturor noilor sau clienti. Pariaza la cote marite pe castigatoarea partidei. De la 1.25, cotatia gazdelor a fost marita la 40, in timp ce pe victoria CFR-ului se poate miza la o cota enorma: 150!  Miza maxima acceptata in promotie este 5 lei.


Cum pot beneficia de cota marita pentru Sevilla – CFR Cluj?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNPA: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cotele marite!
  2. Primeşti cota mărită de 40.00 pentru SEVILLA. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Primeşti cota mărită de 150.00 pentru CFR CLUJ. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  4. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Urmareste pagina noastra de Facebook!


 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu