Super pariu pe Real: Madrilenii au cota 45 sa castige la Valladolid!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Echipa lui Zidane abordeaza deplasarea la Valladolid din etapa a 21-a de La Liga dupa o serie de rezultate formidabile. Neinvinsi de peste 3 luni intr-un meci oficial, ”albii” au urcat pe locul 1 al clasamentului intern, la egalitate de puncte cu Barcelona, noul an aducandu-le si un trofeul important: Supercupa Spaniei. 
Pariaza pe victoria madrilenilor si in disputa cu Valladolid. La Betfair toti noii clienti beneficiaza de o cota marita la 45 pentru succesul Real-ului. Miza maxima acceptata este 5 lei. 

Cum pot beneficia de cota marita pentru Dart – Halep?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOK: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Valladolid – Real Madrid (26.01, ora 22:00) şi alege să castige Real Madrid.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu