TENIS – Primești săptămânal UN FREEBET DE 50 RON când plasezi un pariu combo cu minim 3 selecții în valoare de cel puțin 100 RON!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Intr-o perioada in care cele mai importante campionate ale lumii sunt in pauza, pariurile pe tenis reprezinta un punct de interes pentru toti jucatorii din lume. In consecinta, Netbet a pregatit o super promotie cu ajutorul careia poti primi un FREEBET de 50 RON saptamanal.


Cum pot beneficia de freebet-ul de 50 RON saptamanal pe tenis?

Totul este EXTREM DE SIMPLU!

Plasează un bilet combo PRE-LIVE cu minim 3 selecții în valoare de cel puțin 100 RON și cu o cotă minimă de 1.5/ fiecare selecție pe meciuri de tenis la alegere!
Indiferent de rezultatul biletului plasat, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET pe care îl poți juca pe un bilet LIVE cu o singură selecție în 24 de ore de la creditare.


Cele mai tari meciuri de tenis pot fi vazute LIVE pe NETBET TV.


Pentru a profita de oferta, urmeaza pasii de mai jos:

 

 


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu