Valabil doar astazi: 1777 lei bonus de la Publicwin!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Miercuri, 05.08.2020, la prima depunere in contul de joc, PublicWin va ofera un bonus de 100% in limita a 777 lei. Atentie! Acest bonus se cumuleaza cu Bonusul de Bun venit al agentiei, in valoare de 100% pana la 1000 LEI. Cu alte cuvinte, astazi beneficiezi la Publicwin de un bonus de bun-venit in valoare de 1777 lei!

Dupa acceptarea Bonusului oferit, acesta se va regasi in sectiunea ” BONUS INACTIV”. Bonusul se va activa automat in urma plasarii de pariuri cu bani reali.

Cum pot primi bonusul de 1777 lei?

Nimic mai simplu! Inainte de toate deschide-ti un cont la Publicwin, accesand acest link special. Astfel devii eligibil pentru bonusul de 777 lei oferit DOAR astazi de Publicwin, care se cumulează cu bonusul de bun venit al agentiei, in valoare de 1000 lei.
Cu alte cuvinte, astazi, 5 august, ai 1777 lei bonus total de la Publicwin..

Pentru activarea bonusului trebuie indeplinite simultan mai multe conditii in timpul plasarii de pariuri cu bani reali pentru evenimente prematch sau live:

  • rulaj o singura data;
  • cota minima per eveniment pariat 1.45;
  • minim 5 evenimente pe bilet.

Conditiile aferente fiecarui bonus se pot vizualiza in sectiunea ” Bonusurile mele”.

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 2000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu