Vlad Cazino: 100% pâna la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite!

Vlad Cazino: ȘMECHERIE PE VAMPIRIE! Cauți distracție și aventură în fiecare zi? Promoții zilnice și jocuri noi în fiecare săptămână? Ai aterizat bine! La Vlad Cazino ai parte de turnee la sloturile tale preferate sau turnee de live casino cu mega Fonduri de Premiere! În plus, prinde jackpotul EGT jucând de pe orice device, desktop, mobile web sau in-app!

Cum incasezi Bonusul de 100% pâna la 1500 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Vlad Cazino. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

 1. Inregistreaza-te la Vlad Cazino utilizand acest link special!
 2. Depune până la 1500 RON și Vlad Cazin o să-ți dubleze depunerea cu bani bonus. Dacă depui 500 RON, o să primești încă 500 RON ca și bani bonus.
 3. Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35, Cazinoul Live rulează bonusul X 50.

JOACĂ ACUM!

Cum incasezi 225 Rotiri Gratuite?

Rotirile sunt creditate în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Primești rotiri gratuite CASH din două in două zile (lucrătoare) de la data primei depuneri!
Rotirile sunt creditate în tranșe pe parcursul a cinci zile lucrătoare consecutive, respectiv:

 • Runda 1 – 60 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Jungle Jamboree, în următoarea zi lucrătoare, până la 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere luni, vei primi cele 60 Rotiri până marți ora 23.59. Dacă ai făcut prima depunere vineri, cele 60 rotiri vor fi creditate luni până în ora 23.59.
  Valoarea fiecărei rotiri este de 0.4 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker. Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere luni, vei primi cele 100 Rotiri Gratuite miercuri. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.25 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 3 – 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash. Vor fi creditate în ziua 5(zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depuneri luni, vei primi cele 65 Rotiri Gratuite vineri. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.4 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj
 • Mare atenție: rotirile sunt primite progresiv și nu pot fi rulate concomitent.

JOACĂ ACUM!

 • Fiecare bonus din acest pachet de bun venit este valabil 7 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute.
 • Nu poți avea 2 bonusuri active în același timp. Astfel, bonusul la depunere trebuie rulat mai întâi, după care se vor primi rotirile gratuite

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu