Regulament

Regulament – „Campionatul Pariorilor”

II. Regulament de postare

 1. Concursul se desfasoara pe site-ul pariuri1x2.ro, iar ponturile sunt afisate in sectiunea Campionat Pariori >> Ultimele Ponturi.
 2. Fiecare Tipster poate sa dea cel mult 3 pronosticuri pe zi pentru zilele de LUNI, MARTI, MIERCURI si JOI, si cel mult 5 pronosticuri pe zi pentru zilele de VINERI, SAMBATA si DUMINICA. Pronosticurile pot fi date toate in avans pentru intregul SEZON sau chiar si pentru sezonul urmator (luna urmatoare).
 3. Ponturile trebuie date cu cel putin 2 ore inainte de inceperea partidelor. Ora evenimentului trebuie sa fie ora Romaniei.
 4. Ponturile pot fi editate doar in primele 10 minute de la postarea initiala. Daca au trecut mai mult de 10 minute de la postarea pontului, acesta nu mai poate fi modificat. In acest caz, daca pontul dumneavoastra contine greseli si doriti sa nu fie anulat, semnalati greseala administratorului, care va interveni si o vor corecta. Greseala trebuie semnalata in cel mult o ora de la adaugarea eveimentului dar cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului. (exemple de greseli care pot fi semnalate de catre concurentul in cauza: ati gresit cota, pronosticul,ora evenimentului,  increderea acordata, agentia de pariuri, ati oferit informatii gresite de orice fel, inclusiv argumentatie). Greselile semnalizate vor fi luate in considerare doar daca vor fi semnalate pe forum in sectiunea campionat pariori, altfel acestea vor fi ignorate. Link catre forum campionat pentru semnalare greseli AICI 
 5. In cazul in care un meci dat de dumneavoastra este amanat pentru alta zi, pontul va fi anulat. Administratorul isi rezerva dreptul de a anula pontul in cazul in care pronosticul dat de dumneavoastra nu coincide cu analiza facuta sau daca analiza nu este la obiect sau nu este suficient de completa.
 6. Fiecare pronostic trebuie insotit de o justificare a alegerii facute (argumentatie). Argumentatia trebuie sa contina minimum 150 de cuvinte.
 7. Se poate paria pe orice meci doriti, din orice sport, pe orice varianta si orice cota mai mare sau egala cu 1.60. Increderea maxima cu care se poate credita un pont este 9.
 8. Se pot da doar ponturi single, cu un singur meci pe bilet. Nu se pot alege mai multe evenimente intr-un singur pronostic.
 9. Punctele(profitul pariului) se acorda in felul urmator: un pronostic se crediteaza cu puncte de la 1 la 9 (9 inseamna ca aveti incredere maxima – numita miza – ca acel pronostic este corect). Dupa desfasurarea partidei, punctele se calculeaza in felul urmator: daca pontul este castigator veti castiga numarul de puncte corespunzatoare increderii acordate si cotei partidei, care se inmultesc, din care se scade numarul de puncte de incredere ( De exemplu pentru incredere 9 si cota 1,60 vom avea (9×1,60)-9 ceea ce inseamna 5.4 puncte castigate). Daca pontul nu este castigator, atunci pierdeti suma pariata(increderea).
 10.  In cazul cotelor mai mari de 3.50 dar mai mici de 7 miza maxima admisa e 5. Pentru cote cuprinse intre 7 si 20, miza maxima admisa este 3. Pentru cote peste 20 miza maxima admisa este 1.
 11. Cei care participa la concursul de pronosticuri isi dau implicit acordul ca pronosticurile lor sa fie publicate si arhivate pe site-ul www.pariuri1x2.ro.
 12. In cazul intalnirilor din sporturi mai putin familiare, va rugam sa mentionati sportul, tara, campionatul, locul de disputare.Altfel, aceste ponturi vor fi anulate.
 13. Acelasi utilizator nu poate da decat un singur pronostic pentru o partida. De exemplu, daca ati oferit un pont pentru partida Steaua – Dinamo, nu mai puteti da alt pont pentru acelasi eveniment.
 14. Partidele si cotele vor fi doar dintre cele oferite pe site-urile afiliate, prezentate in sectiunea Adauga Pont.
 15. Analiza trebuie facuta numai in limba romana.
 16. Ponturile postate trebuie sa fie unice. In cazul in care se descopera ponturi copiate, atunci utilizatorul va fi exclus din concurs permanent.
 17. Ponturile postate trebuie sa existe in oferta casei de pariuri selectate. Orice incercare de a adauga ponturi de la alta casa sau de a mari cota in mod artificial vor fi sactionate putand duce chiar la eliminarea din concurs.
 18. In situatia in care un tipster senior este eliminat din concurs, locul sau din campionat va fi luat imediat de cel mai bine plasat tipster din campionatul de juniori, cu toata statistica care o are la acel moment. Aceasta regula se aplica incepand cu 1 martie 2017.
 19. In situatia in care o persoana va folosi acelasi meci, pont, cota si miza cu scopul de amentine distanta de urmaritorii sai, atunci pontul va fi anulat iar autorul banat pentru o perioada .  Ex: locul 1 asteapta sa vada ce posteaza locul 2 si posteaza fix acelasi eveniment , cota miza pentru a mentine diferenta in clasament. Aceasta regula se aplica incepand cu 1 iulie 2017