Schimbare de lider in Portugalia >>> Lupta pentru titlu este mai incinsa ca niciodata!

Dupa 21 de etape lupta la titlu in Portugalia este mai stransa ca niciodata. Porto, Benfica si Sporting sunt despartite in clasament de doar doua puncte. Batalia pare ca se va duce pana in ultima clipa, fanii fotbalului avand numai de castigat.

Sporting Lisabona a ocupat doar o etapa fotoliul de lider pe care l-a cedat in ultima runda, dupa ce a suferit prima infrangere din acest sezon, 0-2 in deplasarea de la Estoril. Absenta lui Bas Dost din ofensiva, golgheterul echipei cu 19 goluri, s-a resimtit din plin, in pofida celor 11 ocazii de gol si a celor 16 cornere. Surpriza a fost evitata de redactia noastra, care v-a oferit doua ponturi verzi in cote de 1.50 (2-4 goluri) si 1.72 (+9.5 cornere).

Porto a revenit rapid pe primul loc dupa ce a invins-o pe Braga, scor 3-1. Cu toate ca duelul nu se anunta unul usor, „dragonii” s-au aflat la carma partidei de la inceput pana la final, dupoa ce au deschis scorul inca din minutul 13. Astfel, visul acestora de a castiga primul titlu dupa o pauza de 5 ani, prinde tot mai mult contur. Si aceasta confruntare a fost anticipata perfect de redactia noastra in doua ponturi excelente: gol in ambele reprize (cota 1.63) ai ambele marcheaza (cota 2.10).


Citeste si:

Dupa pasul gresit facut in deplasarea de la Belenenses, Benfica s-a dezlantuit in fata lui Rio Ave, pe care a invins-o cu scorul de 5-1. Desi au fost condusi la pauza, „vulturii” s-a dezlantuit in partea secunda, cand Jardel, Pizzi, Jonas, Dias si Jimenez au intors soarta partidei. Cu 25 de goluri marcate in 21 de etape, Jonas este foarte aproape de a-si depasi performanta din sezonul 2015/2016, cand a punctat de 32 de ori. Si aici v-am oferit un pont intr-o cota excelenta de 1.87 pentru varianta victorie Benfica&Jonas marcheaza.

Fara indoiala, cu cele trei formatii mergand umar la umar, urmatoare runde din Primeira Liga se anunta extrem de interesante. Porto le va intalni pe Chaves (d), Rio Ave (a), Portimonense (d); Benfica pe Portimonense (d), Boavista (a), Ferreira (d) si Sporting pe Feirense (a), Tondela (d), Moreirense (a). Primul derby pentru titlu va avea loc in runda cu nuamrul 25, cand FC Porto va primi vizita lui Sporting.



La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON! Unibet ofera calitate exceptionala a interfatei LIVE si se evidentiaza gratie ofertei imbatabile, in toate sporturile. Clientii au parte si de un suport permanent pe chat, astfel ca niciodata nu veti intra in impas folosind site-ul.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu