Steaua – Villarreal: Va prezentam cotatiile ros-albastrilor si cartea de vizita a echipei spaniole!

Steaua Bucuresti incearca sa obtina joi, 29 septembrie, in fata celor de la Villarreal, primele puncte in actuala editie a grupelor Europa League. Cotatiile din prezent arata un echilibru pronuntat intre ros-albastri si „Submarinul galben”, bookmakerii acordand cifre apropiate ambelor echipe. 

Va prezentam in continuare cele mai importante cote ale trupei din Ghencea si cateva aspecte importante legate de formatia spaniola. 


inregistreaza-te - unibet


Cotele Stelei

Cu toate ca vorbim despre un adversar din La Liga, casele de pariuri nu considera ca diferenta dintre Steaua si Villarreal este chiar atat de mare. Astfel, o victorie a echipei din Romania a primit cota 3,30 la Unibet, in timp ce un succes al oaspetilor este situat la cifra 2,25.

stevil


Optiunile de pariere pentru ca stelistii sa plece neinvinsi sunt foarte atractive. Astfel, 1,64 este cota la Unibet pentru varianta „Steaua sau egal”, iar „Steaua DNB” (mizele vor fi returnate in caz de egal) a primit o cota de 2,33.

steauavil1


steauavil2


Cei care cred ca Steaua va reusi sa inscrie se pot indrepta catre cota de 1,44 pe care optiunea „gazdele marcheaza peste 0,5 goluri” a primit-o la Unibet.

steuavil4


Precautii pot alege variantele de „handicap asiatic” (cu mize returnate sau castigate partial). Toate informatiile despre acest tip de pariu pot fi descoperite aici!

steavil5


Citeste si:

• Mancini se muta in Spania: Vezi ce echipa il curteaza pe tehnicianul italian
• “Hai acasa, Danny!” – Manchester United tinteste reinregimentarea unui campion!

Alte optiuni care merita luate in calcul la Unibet sunt: „Steaua va castiga cel putin o repriza” la o cota de 2,16 sau „Steaua va marca in ambele reprize” la 5,20.

steavil69


reg


Villarreal Club de Fútbol S.A.D.

  • Clubul spaniol s-a fondat pe data de 10 martie 1923, acelasi an in care in Romania lua nastere echipa care avea sa se numeasca Rapid Bucuresti.
  • A obtinut biletele pentru grupele Europa League 2016/2017 gratie prezentei in play-off-ul Ligii Campionilor (dubla pierduta in fata celor de la AS Monaco). In prima etapa a trecut de elvetienii de la Zurich cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Pato si dos Santos.
  • Cele mai notabile performante in cupele europene sunt: semifinala Champions League din editia 2015/2016, de trei ori semifinalista Europa League/Cupa Uefa in sezoanele 2003/2004, 2010/2011, 2015/2016 si dubla castigatoare a Cupei Intertoto in 2003 si 2004.
  • A incheiat stagiunea precedenta din campionatul Spaniei pe pozitia a patra avand 64 de puncte, cu doua mai mult decat ocupanta locului al cincilea, Athletic Bilbao.
  • 56 de milioane de euro este suma pe care a investit-o in pauza competitionala pentru transferuri, 49 de milioane de euro intrand in visteria clubului dupa cederea unor jucator importanti precum Eric Bailly (la Manchester United) sau Denis Suarez (la Barcelona)
  • Fran Escriba antreneaza echipa de putin timp, semnand cu Villarreal pe data 11 august 2016.

Lotul echipei

Portari: Sergio Asenjo, Andres Fernandez, Mariano Barbosa

Fundasi: Mario Gaspar, Jose Angel, Mateo Musacchio, Victor Ruiz, Jaume Costa, Alvaro Gonzalez, Bojan Jokic, Antonio Rukavina, Daniele Bonera

Mijlocasi: Alfred N’Diaye, Denis Cheryshev, Jonathan dos Santos, Manu Trigueros, Rodri Hernandez, Samu Castillejo, Roberto Soriano, Bruno Soriano

Atacanti: Roberto Soldado, Alexandre Pato, Cedric Bakambu, Nicola Sansone, Rafael Santos Borre


21,00 este cota la Unibet pentru ca Villarreal sa castige editia 2016/2017 Europa League


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu