Fluctuatii majore ale cotelor pentru castigarea titlului in Premier League! Vezi cum a ajuns Manchester United de la 3,80 la 15,00!

Cele sapte etape care s-au disputat in noua stagiune au dus la schimbari semnificative in privinta cotelor pentru castigarea titlului in Premier League. Daca la inceputul stagiunii Manchester United pornea cu sansa a doua, avand o cota in jur de 4,00 la majoritatea caselor de pariuri, prestatiile necovingatoare fac ca echipa lui Jose Mourinho sa scada dramatic in topul bookmakerilor, 15,00 fiind cota „Diavolilor” in prezent la Sportingbet. 


clasamentpremier


Rezultatele slabe din ultimele sezoane au facut ca sefii de la Man. U sa investeasca foarte multi bani in campania de transferuri din aceasta vara. Primul pas a fost aducerea portughezeului Jose Mourinho pe banca tehnica, urmata de obtinerea semnaturii lui Zlatan Ibrahimovic din postura de jucator liber de contract. Totul a culminat cu realizarea celui mai scump transfer din istoria fotbalului, echipa din Manchester cheltuind 105 milioane de euro pentru achizitionarea francezului Paul Pogba. Cu toate acestea, rezultate si, mai ales, prestatiile convingatoare, se lasa asteptate.


Cum aratau cotele la titlu inaintea sezonului?

manchesterrrrrrrrrrrrrrrr


Cum arata cotele la titlu in prezent?

chelseaaaaaaaaaaaa


Citeste si: 

• Premiul Nobel pentru Pace 2016: Vezi cotele favoritilor si lista nominalizatilor!
• Avancronica Grupa E – Romania joaca in Armenia, in timp ce Danemarca si Polonia se infrunta in meci direct!

Manchester United a contabilizat patru victorii, o remiza si doua infrangeri in campionat, cifre la care se adauga infrangerea din debutul grupelor Europa League suferita in fata olandezilor de la Feyenoord (0-1) si succesul chinuit (1-0) de pe „Old Trafford” in partida cu modesta Zorya. De asemenea, trebuie evidentiat si esecul din derby-ul cu Manchester City (1-2).


Surse imagini: https://www.premierleague.com

http://www.standard.co.uk


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu