Weekend sportiv pe pariuri1x2.ro > Ai aici analizate peste 100 de evenimente!

Dupa o saptamana in care a prefatat, cu pronostic, fiecare meci disputat in Liga Campionilor si Europa League, redactia www.pariuri1x2.ro va pregateste o noua surpriza pentru acest final de saptamana! Freddy, Catalin, Tudor, Dumi, Lucian, Sorin, Alex, Razvan, Boby, Vlad, Doru, Sabin si Dan, pasionatii de sport si pariuri ce alcatuiesc redactia site-ului nostru, vor analiza in urmatoarele zile peste 100 de evenimente sportive programate! Vorbim, cu siguranta, de un record pentru site-urile de profil din Romania si probabil din intreaga Europa!


E MOMENTUL SA PROFITI DE SANSA TA! Deschide-ti acum un cont la 888 Sport si AI BONUS 1000 RON!


In prim plan va sta fotbalul, acolo unde vom acoperi integral sau aproape integral rundele din campionatele puternice – La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 sau Bundesliga, precum si din Liga 1. Nu vor lipsi ponturile din Olanda, Belgia, Suedia, Portugalia, Scotia sau din alte intreceri de rang secundar in Europa, dar nici pronosticurile din alte sporturi. Avem mult tenis, baseball, hochei, baschet…si tot ce mai poate fi analizat! Totul pentru ca voi sa castigati la pariuri! Bafta, prieteni!


upz montpellier vineri un pontUrmareste in fiacare seara, de luni pana vineri, de la ora 00:00, Live pe B1 TV, emisiunea ”Un Pont pe Zi”!

 

 

 


Dati click pe fiecare titlu de mai jos, pentru a citi preview-urile si a vedea care este pronosticul indicat.

Ponturi din campionatele importante: 

Ponturi din alte campionate:

Ponturi din alte sporturi:

Campionatul Pariorilor – Castiga premii totale de 7000 RON oferite luna de luna!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu