AMR 6 zile pana la marea FINALA UEFA Champions League! | Parcursul celor doua finaliste si cotele partidei de la Cardiff

Doar sase zile ne mai despart de una dintre cele mai interesante finale UEFA Champions League. Daca aparitia celor de la Real Madrid in ultimul act nu poate fi pusa la indoiala de nimeni, surpriza placuta vine, insa, din partea celor de la Juventus. Cu legendarul Gianluigi Buffon intre buturi, “Batrana Doamna” a reusit, gratiei unei defensive de fier, sa acceada in finala celei mai importante competitii intercluburi.


Italienii, dominanti inca din grupe

Juve si-a inceput aventura europeana intr-o grupa intr-adevar accesibila, din care au mai facut parte Sevilla, Lyon si Dinamo Zagreb. Bineinteles, Sevilla a fost principala contracandidata a “bianconerilor”, care s-au distantat insa in etapa a 5-a in fruntea ierarhiei, castigand grupa H cu doar doua goluri primite. Daca apararea trupei lui Allegri nu ar fi impresionat foarte multa lume in aceste imprejurari, minunile au aparut abia in fazele eliminatorii. Juventus a predat o lectie de fotbal celor de la FC Porto (3-0 general) in optimile de finala, pentru ca doar cateva saptamani mai tarziu, Barcelona sa aiba aceeasi soarta ca si a portughezilor. Umiliti cu 3-0 in sanctuarul de la Torino, catalanii s-au vazut a fi neputinciosi pana si pe “Camp Nou”, in fata unei organizari tactice impecabile a italienilor.

Nici macar revelatia acestui sezon, AS Monaco, nu i-a putut tine piept “Batranei Doamne”. Formatia lui Jardim s-a vazut invinsa in semifinale cu 4-1 la general, iar, in acest moment, Juventus se afla la doar un meci distanta de incununarea absoluta a unui sezon genial, fiind atat de aproape sa recucereasca trofeul Ligii Campionilor dupa o pauza de 21 de ani.


Citeste si:

Au castigat cand aveau nevoie

Pasind in aceasta editie de UEFA Champions League cu statutul de detinatoare a trofeului, Real Madrid nu a turat motoarele la maximum si a incheiat, surprinzator sau nu, grupa F pe locul 2. Sigur, insa, cele doua calificate se stiau dinainte, pentru ca era greu de crezut ca vreuna dintre Borussia Dortmund sau Real Madrid ar putea fi devansata de catre modestele Legia Varsovia sau Sporting Lisabona. In optimi, trupa lui Zidane a intalnit un alt adversar accesibil: Napoli. Desi italienii le-au dat emotii ibericilor, deschizand scorul atat in tur, cat si in retur, Realul a castigat ambele manse cu un scor identic (3-1), calificandu-se, astfel, la pas in sferturile de finala ale competitiei.

Intalnind colosul Germaniei, Bayern Munchen, “galacticii” au obtinut un rezultat urias pe “Allianz Arena” in perspectiva calificarii: 2-1. Totusi, returul nu a decurs conform asteptarilor madrilenilor, intrucat bavarezii au trimis meciul in prelungiri. Chiar si asa, eliminarea inchizatorului oaspetilor, Arturo Vidal (’84) le-a fost fatala acestora, intrucat Cristiano Ronaldo a inscris alte trei goluri in reprizele aditionale, ingenunchindu-i pe nemti. Semifinalele nu au reprezentat decat un oarecare pas pentru trupa lui Zidane, intrucat meciul tur in fata rivalei Atletico s-a incheiat cu un necrutator 3-0. Returul a fost doar o formalitate, chiar daca “galacticii” au cedat cu scorul de 2-1. Una peste alta, Real Madrid se pregateste sa scrie o nou pagina de istorie in cartea fotbalului mondial, intrucat este foarte aproape de cucerirea celui de-al doilea trofeu consecutiv de Liga Campionilor.


Cotele Unibet pentru castigarea trofeului UCL:

unibet ucl

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu