Analiza luptei la titlu in Liga 1 » Cainii” au reintrat in carti pentru titlu si au cota 9.00 la castigarea trofeului! Totul se poate decide in etapa viitoare

Doar patru etape ne mai despart de finalul sezonului in Liga 1, iar lupta la titlu se incinge din nou in urma parcursului de exceptie din ultima vreme al celor de la Dinamo. Astfel, in urma seriei de trei victorii consecutive, trupa lui Cosmin Contra s-a apropiat la doar cinci puncte de liderul FCSB, ajutata fiind si de remiza inregistrata de “ros-albastrii” pe terenul CFR-ului (0-0).


Luni e meci decisiv

Ignorand parcursul dinamovistilor din ultima vreme, elevii lui Reghecampf depind, practic, doar de ei insisi in lupta la titlu. FCSB se afla momentan la trei puncte in fata ocupantei locului secund, Viitorul Constanta, iar meciul direct va avea loc peste doar cateva zile. Luni seara, incepand cu ora 20:30, pe “Arena Nationala”, se poate decide soarta titlului Ligii 1. In cazul unui succes, FCSB s-ar distanta la sase puncte fata de trupa lui Hagi, luand in considerare, in acelasi timp, faptul ca Dinamo va avea parte de un meci extrem de dificil in fata celor de la CSU Craiova.


Citeste si:

Scenariul perfect pentru “alb-rosii” la o cota de 9.00

Desi FCSB are o cota infima de 1.25 pentru a cuceri titlul in Liga 1, “ros-albastrii” nu au scapat in totalitate de pericole. Astfel, daca Dinamo ar reusi s-o invinga pe Craiova la Severin, in timp ce FCSB ar izbuti doar o remiza in fata Viitorului, “cainii” s-ar apropia la doar trei puncte de ldier inaintea meciului direct de peste doua saptamani. Mergand cu acest scenariu si mai departe, un eventual succes al lui Dinamo in meciul cu FCSB ar dinamita complet lupta la titlu in Liga 1 cu doar doua etape inainte de final. Una peste alta insa, momentan, cea mai importanta etapa este chiar urmatoarea, pentru ca numai si numai in urma disputarii acesteia ne vom putea face calcule cat mai precise referitoare la sefia ierarhiei.


Programul etapei a 7-a a play-off-ului Ligii 1:

Sambata, 17:30: Astra – CFR Cluj

Cote Unibet: 2.28  3.15  3.20

Sambata, 20:30: CSU Craiova – Dinamo 

Cote Unibet: 2.55  3.15  2.75 

Luni, 20:30: FCSB – Viitorul

Cote Unibet: 1.78  3.45  4.60


Cotele Unibet pentru castigatoarea titlului in Liga 1:

unibet titlu

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu