Pregatim “careul de asi” al Ligii Campionilor » AVANCRONICILE si PONTURILE manselor retur ale sferturilor de finala UEFA Champions League!

champions league

Ne apropiem cu pasi repezi de  semifinalele celei mai importante competitii inter-cluburi, iar lupta este in continuare extrem de stransa pentru un loc in finala de la Cardiff. Totusi, in urma mansei tur, au aparut favoritele la patrunderea in “careul de asi”, iar aici le enumeram pe Atletico Madrid, Real Madrid, AS Monaco si Juventus.


Vor o noua minune

Leicester City continua sa viseze cu ochii deschisi la semifinalele UEFA Champions League, iar motivele sunt, la urma urmei, intemeiate. Sub comanda lui Craig Shakespeare, englezii au reusit o “remontada” in optimi, tot in fata unei echipe spaniole, Sevilla, eliminand-o pe “King Power Stadium” dupa ce pierduse la limita meciul tur. Scenariul are sanse sa se repete si in acest caz, doar ca de data aceasta, “vulpile” vor da piept cu un adversar mai cerebral. Atletico Madrid va veni decisa la Leicester sa obtina o calificare indiscutabila in semifinale, iar experienta europeana va reprezenta un mare plus pentru trupa lui Simeone. In acest context, ne putem astepta la un dublu succes al ibericilor in sferturi in fata lui Leicester, la o cota de 2.10.

Ma 21:45 Leicester City (ENG) – Atletico Madrid (ESP) – in tur, 0-1

Cote: 3.50  3.40  2.10Ai aici avancronica si pontul


Duelul titanilor

Se anunta fotbal de cinci stele marti seara, pe “Santiago Bernabeu”. Real Madrid va primi vizita unui Bayern Munchen ranit, care se va deplasa in Spania pentru a intoarce semi-dezastrul din tur. Bavarezii puteau avea o misiune infinit mai usoara daca lucrurile decurgeau in favoarea lor la penalty-ul lui Vidal, dar si la momentul eliminarii premature a lui Javi Martinez. In schimb, trupa lui Carlo Ancelotti va avea nevoie sa intoarca infrangerea cu 2-1 din tur pentru a evita un sezon european ratat. In acest context, ne putem indrepta atentia si catre o eventuala calificare suprinzatoare a nemtilor, cotata de Unibet la 3.75.

Ma 21:45 Real Madrid (ESP) – Bayern Munchen (GER) – in tur, 2-1

Cote: 2.30  3.85  2.80Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Remontada, episodul 2

Barcelona lui Luis Enrique trece printr-o situatie delicata, iar probleme se inmultesc pe masura ce sezonul se apropie de sfarsit. Nimerind in fata campioanei Italiei in sferturi, Juventus, catalanii au facut-o lata la Torino, acolo unde au pierdut cu 3-0. Desi, in mod ironic, situatia nu ar parea atat de grava, in special dupa acel 6-1 incredibil inregistrat in optimi, in fata celor de la PSG, Barcelona va da piept pe “Camp Nou” cu o echipa decisa, matura, a carei defensiva de fier a invatat cu siguranta din greselile francezilor. In consecinta, ne putem astepta la un scenariu in care ambele echipe vor puncta, la o cota de 1.65.

Mi 21:45 FC Barcelona (ESP) – Juventus (ITA) – in tur, 0-3

Cote: 1.50  4.65  6.25Ai aici avancronica si pontul


Opera de arta a lui Jardim

Cu tehnicianul portughez la carma echipei, monegascii continua sa impresioneze fobalul mondial prin frumusetea si calitatea jocului. Practic, la cat de bine au mers lucrurile pentru AS Monaco in acest sezon, nu a fost un accident victoria de pe “Signal Iduna Park”, din urma cu o saptamana. Chiar daca incidentul dinaintea jocului a afectat psihic echipa nemtilor, acest lucru nu taie cu nimid din meritele francezilor, care au afisat o noua evolutie de exceptie. Avand avantajul imens al succesului din tur  (3-2), e greu de crezut ca monegascii pot scapa calificarea printre degete, pentru ca acest lucru ar insemna ca trupa lui Jardim sa incaseze trei goluri miercuri seara, pe “Stade Louis II”.

Mi 21:45 AS Monaco (FRA) – Borussia Dortmund (GER) – in tur, 3-2

Cote: 2.80  3.85  2.30Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru castigatoarea UEFA Champions League:

unibet ucl ucl

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu