Analizam lupta la titlu in Liga 1! Calculele, programul si cotele ultimei etape a play-off-ului!

Doar cateva zile ne mai despart de ultima etapa a play-off-ului a Ligii 1, iar lupta la titlu continua sa se dea, spre bucuria majoritatii fanilor, in trei echipe. Viitorul Constanta, FCSB si Dinamo Bucuresti. Chiar si asa, protagonistele acestui campionat nu au sanse egale la a cuceri trofeul, iar calculele sunt relativ complexe, avand in vedere ca doar 90 de minute le mai despart pe acestea de incheierea acestei stagiuni.


Viitorul lui Hagi, in pole-position

Dupa ce a incheiat sezonul regulat pe prima pozitie, Viitorul Constanta este aproape sa termine triumfatoare acest sezon in Liga 1. Desi, la un moment dat, a fost detronata de catre FCSB, trupa lui Gheorghe Hagi a revenit pe primul loc in urma esecului suferit de catre “ros-albastrii” in fata lui Dinamo (1-2). Astfel, desi Viitorul si FCSB se afla la egalitate de puncte, castig de cauza are gruparea din Ovidiu, care este superioara FCSB-ului in duelurile directe. In acest context, echipa lui Hagi sta doar la mana ei in ultima etapa si, in cazul in care o va invinge pe CFR Cluj, va fi oficial incununata drept campioana a Romaniei.


Citeste si:

Situatie frustranta pentru FCSB

Oricat am analiza situatia si jocurile FCSB-ului, un lucru e sigur: daca e sa piarda acest campionat, trupa lui Reghecampf a facut-o numai din propria vina. “Ros-albastrii” nu au fost in stare sa se impuna in niciunul dintre cele doua meciuri capitale, cu Viitorul (1-1) si Dinamo (1-2), pana si un egal in fata “cainilor” fiindu-le de ajuns pentru a fi marii favoriti in ultima etapa. Actualmente insa, FCSB sta la mana CFR-ului, care ar trebui sa o incurce pe Viitorul si, totodata, este obligata sa o invinga pe CSU Craiova, pentru ca, altminteri, cel mai negru scenariu pentru “ros-albastrii” s-ar putea materializa sambata seara: Dinamo sa urce in clasament, iar FCSB sa incheie sezonul pe un rusinos loc 3.


Adevaratii castigatori ai acestui play-off

Desi sunt sanse ridicate ca Dinamo Bucuresti sa incheie sezonul pe locul 3, “alb-rosii” au impresionat pe toata lumea in acest play-off, calauziti de catre tehnicianul Cosmin Contra. Astfel, Dinamo este echipa cu cele mai multe puncte obtinute in acest play-off si, desi au obtinut in ultimul minut victoria in fata FCSB-ului (2-1) in retur, marele regret al “cainilor” este golul egalizator din prelungiri al Craiovei (2-2), absenta acestuia propulsandu-i pe dinamovisti pe prima pozitie inaintea ultimei runde. Situatia actuala este urmatoarea: indiferent de scorul cu care “alb-rosii” s-ar impune in fata Astrei lui Sumudica, au nevoie de un pas gresit al oricareia dintre cele doua rivale de clasament pentru a avansa in extremis in ierarhie.


Cotele etapei a 10-a a play-off-ului Ligii 1:

Sambata, 20:30: Viitorul Constanta – CFR ClujCote: 1.26  6.00  8.75

Sambata, 20:30: FCSB – CSU CraiovaCote: 1.18  6.15  14.25

Sambata, 20:30: Dinamo – AstraCote: 1.46  3.95  7.25

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu