AVANCRONICILE si PONTURILE mansei retur a semifinalelor UEFA Europa League! | Ajax si United, favorite certe la calificare, Celta Vigo incearca imposibilul pe “Old Trafford”

europa league

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul act al acestei editii de UEFA Europa League, ce va avea loc la Stockholm, pe “Friends Arena”. Astfel, in urma disputarii primei manse, Lyon are sanse infime de a lua parte la finala din Suedia. Trupa lui Genesio a pierdut cu un neverosimil 1-4 la Amsterdam, in fata unui Ajax euforic, entuziast, care a profitat pe cat de mult posibil de gaurile defensivei franceze. In cealalta semifinala, United a obtinut un rezultat mare pe terenul Celtei Vigo, golul inscris de catre tanarul Marcus Rashford putand decide, in mare masura, calificarea.


Entuziasmul “lancierilor” primeaza

Rezultatul dezastruos inregistrat de catre Lyon in tur, in fata lui Ajax (1-4) face aproape imposibila o “remontada”, chiar si pentru echipa ce avea sa inscrie in meciul tur al optimilor UEL nu mai putin de patru ori in poarta Romei. Situatia lui Alexandre Lacazette inca este una incerta, iar faptul ca acesta a fost introdus la Amsterdam abia in minutul 76 a afectat, cu siguranta, planul ofensiv al lui Genesio. In conditiile in care Ajax va afisa o evolutie similara cu cea din tur, un succes de palmares este singurul lucru la care mai pot spera gazdele. Un scenariu in cadrul caruia Lyon s-ar impune cu 2-1 pe “Parc Olympique Lyonnais” joi seara are o cota de 8.50 la Unibet.

J 22:05 Lyon – Ajax – Cote: 1.65  4.10  4.60Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Europa League, prioritatea “diavolilor”

Meciul tur, de pe “Estadio de Balaidos”, a fost oarecum frustrant pentru gazde. Celta Vigo a pierdut cu 1-0 acasa, in fata unui Manchester United care nu a impresionat cu nimic. Chiar si asa, englezii au obtinut un rezultat excelent pentru calificare si, avand in vedere faptul ca tehnicianul Jose Mourinho considera Europa League prioritara fata de campionat in acest final de sezon, e greu de crezut ca “diavolii” vor pierde calificarea, chiar si in ciuda absentelor numeroase cu care se vor confrunta la ora jocului. Practic, finala ce se prefigureaza la Stockholm este cea dintre Ajax Amsterdam si Manchester United, iar sansele ca acest scenariu sa nu aiba loc sunt destul de mici. Raportandu-ne strict la disputa de pe “Old Trafford”, exista sanse bune ca ambele echipe sa inscrie, iar cota este una pe masura: 1.89.

J 22:05 Manchester United – Celta Vigo – Cote: 1.55  3.95  6.00Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru castigatoarea trofeului UEFA Europa League:

unibet uel

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu