Astra pastreaza sanse de calificare! Vezi cotele pentru returul cu West Ham!

Trupa lui Marius Sumudica a obtinut un rezultat de egalitate (1-1) in prima mansa din play-off-ul Europa League contra englezilor de la West Ham United. Chiar daca va fi foarte greu in deplasarea de pe Queen Elizabeth Olympic Park, giurgiuvenii pastreaza sanse de calificare. Returul va avea loc joi, 25 august, de la ora 21:45.


inregistreaza-te - netbet


Casele de pariuri au publicat cotele pentru disputa dintre West Ham si Astra. Formatia britanica este favorita pentru a se impune in 90 de minute, avand o cota de 1,31, in timp ce Alibec & co. au primit 9,00 la victorie. Putem castiga de aproape 5 ori suma pariata in cazul unui rezultat de egalitate, 4,95 fiind cota pentru o remiza. 


COTEWEST


1,95 este cota pentru ca ambele echipe sa marcheze din nou.


WAgol


Citeste si:

• Cotele la titlu inainte de “Eternul derby”: Steaua, favorita, Dinamo pune presiune!
• Liga 1, etapa a 5-a: Creste cota pe un succes al Stelei in “Derby de Romania”!

West Ham a invins in ultima etapa de campionat cu 1-0 pe cei de la Bournemouth, in timp ce Astra Giurgiu a suferit o infrangere drastica, fiind invinsa de CFR cu scorul de 5-1. Cotele la goluri pentru returul din Europa League a celor doua formatii sunt foarte interesante: 1,20 la peste 1,5 goluri si 1,68 la peste 2,5. 


GOLURIASTRA


O infrangere a Astrei la mai putin de doua goluri diferenta este cotata cu 1,70, un rezultat pozitiv obtinut de echipa noastra primind generoasa cota de 2,70. 


+1,5Astra


x2astra


In fine, cei mai curajosi si mai increzatori pot alege sa mizeze pe victoria astralilor si in varianta DNB la o cota de 5,40. 


astraDNB


https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/superbonus-us-open-12-august-2016/

Sursa imagine: https://www.youtube.com

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu