ATP Montreal si WTA Toronto!

ATPATP Montreal incepe astazi, turneul canadian fiind disputat in acelasi timp cu cel de la Toronto, turneu destinat jucatoarelor din circuitul WTA.

(sursa foto: sportdownload.ir)

ATP Montreal

F.Lopez – T.Robredo

Feliciano Lopez joaca impotriva conationalului sau Tommy Robredo, un jucator obisnuit mai mult cu zgura, insa cu performante notabile si pe suprafetele rapide. Forma de moment a lui Lopez nu este una care sa ii dea mari sperante in duelul cu Robredo, acesta bazandu-se mult pe serviciul sau, insa cand infrunta un jucator ce returneaza excelent are mari probleme.

Pont: Victorie Robredo, cota 1.80

F.Fognini – G.Monfils

Fognini a trecut prin clipe grele din punct de vedere sportiv la ultimele turnee disputate pe zgura, a pierdut finala de la Hamburg in fata lui Nadal, acuzand tacticile murdare prin care spaniolul a reusit sa isi scoata din ritm adversarul, iar la Kitzbuhel a pierdut la Kohlschreiber dupa ce a condus in totalitate primul set, insa l-a pierdut in tiebreak, acesta pierzand o mare parte din concentrarea de care avea nevoie in setul 2. Monfils vine dupa eliminarea de la Umag in fata lui Thiem, insa de atunci a avut mult mai mult timp de pregatire pentru sezonul de hard decat adversaul sau de astazi.

Pont: Victorie Monfils, cota 1.35

Alte ponturi de la ATP Montreal

Nadal/Verdasco – Berdych/Sock: Victorie Berdych/Sock, cota 1.85

Bester – Muller: 2-0 Muller, cota 1.40

Seppi – Simon: Victorie Simon, cota 1.33

WTA Toronto

S.Errani – K.Mladenovic

Italianca nu este o mare fana a suprafetelor rapide, ea obtinand cele mai mari performante pe zgura. Astazi intalneste o jucatoare care joaca cel mai bun tenis al ei pe terenul rapid, cu o forma foarte buna in acest an si cu un joc care ii poate aduce victoria in fata unei jucatoare tipice de zgura.

Pont: Victorie Mladenovic, cota 2.15

C.Suarez Navarro – A.Cornet

Jucatoarea spaniola nu se afla in cea mai buna forma a carierei, aceasta inregistrand nu mai putin de 4 infrangeri in ultimele 4 partide jucate. Cornet nu se afla nici ea intr-o forma de invidiat, aceasta reusin 2 victorii in ultimele 5 meciuri, insa a suferit infrangeri la jucatoare mai slab cotate precum Chirico sau Flipkens. Ambele trec prin perioade dificile insa Cornet ar putea fi cea care poate profita de pe urma acestui meci.

Pont: Minim un set Cornet, cota 1.60

Alte ponturi de la WTA Toronto

Jurak/Kops-Jones – Gavrilova/Halep: Minim un set Jurak/Kops-Jones, cota 1.33

Jankovic/Vinci – Muguruza/Suarez Navarro: Victorie Muguruza/Suarez Navarro, cota 1.60

A.Riske – T.Bacsinszky: Victorie Bacsinszky, cota 1.30

(Catalin Feraru)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu