AVANCRONICILE si PONTURILE semifinalelor UEFA Champions League! | Real Madrid si Juventus se afla cu un picior in finala, AS Monaco are sanse infime la Torino

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul act al acestei editii de UEFA Champions League si, in urma disputarii mansei tur a semifinalelor, sunt sanse extrem de mari sa asistam la o finala de vis la Cardiff: Real Madrid – Juventus Torino.


Fara miracole la Torino

Prima mansa dintre AS Monaco si Juventus, disputata pe “Stade Louis II”, a clarificat, in mare masura, situatia acestei semifinale.  Astfel, cinismul, pragmatismul si rigurozitatea tactica ale italienilor au surclasat masinaria de goluri a lui Leonardo Jardim. Desi un 0-2 nu este imposibil de intors, avand in vedere si rezultatele spectaculoase de care am avut parte pe toata durata acestei editii de UEFA Champions League, este foarte greu de crezut ca monegascii vor gasi resursele necesare pentru a surclasa impenetrabila defensiva a “Batranei Doamne”. In consecinta, ne putem astepta la o noua evolutie solida a “bianconerilor”, de data aceasta in fata propriilor suporteri, iar cota pentru un prim gol in meci al torinezilor ajunge la o justa valoare de 1.52.

Ma 21:45 Juventus – AS Monaco – Cote: 1.65  4.00  5.10 (in tur, 2-0) – Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Din nou anul Realului?

Daca victoria lui Juventus din tur, scor 2-0, in fata lui AS Monaco poate fi considerata aproape imposibil de intors, lucrurile sunt cu atat mai clare in cealalta semifinala, dintre Real si Atletico de Madrid. Trupa lui Zinedine Zidane s-a impus in mod categoric pe “Santiago Bernabeu”, scor 3-0, intr-un meci in care oaspetii nu au contat absolut deloc, facilitand astfel drumul “galacticilor” catre ultimul act al competitiei. Astfel, intr-o atmosfera stagnanta, in cadrul careia scaunul lui Simeone se clatina serios, zvonurile privind plecarea acestuia de la echipa intetindu-se din ce in ce mai mult, nu avem niciun dubiu in privinta unei calificari facile a Realului, consolidata pe “Vicente Calderon”. Chiar si asa, ne putem astepta ca Atletico sa paraseasca aceasta competitie cu capul sus, acest lucru insemnand ca trupa lui “Cholo Simeone” sa izbuteasca sa marcheze cel putin o data in poarta rivalei din oras. In consecinta, un pariu privitor la golurile de ambele parti in cota 1.66 ar fi, intr-adevar, potrivit.

Mi 21:45 Atletico Madrid – Real Madrid – Cote: 2.70  3.55  2.50 (in tur, 0-3) – Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru castigatoarea trofeului UEFA Champions League:

unibet ucl

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu