Betano vine la linia de start alături de campionul CNR Betano, Simone Tempestini, în etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri: Raliul Insulelor Canare!

Betano vine la linia de start alături de campionul CNR Betano, Simone Tempestini, în etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri: Raliul Insulelor Canare!

Tempestini și copilotul său, Sergiu Itu, au câștigat recent Campionatul Național de Raliuri Betano, acesta fiind cel de-al cincilea trofeu de campion național absolut pentru pilotul în vârstă de 26 de ani. Simone se află la două lungimi în spatele legendarului Titi Aur, dar până la startul unei noi campanii de cucerire a trofeului pe plan național, acesta va concura în Campionatul European de Raliuri, în cadrul etapei din Insulele Canare!

500 lei bonus de la Betano Aici

Raliul Insulelor Canare sau “Raliul El Corte Inglés”, ce se desfășoară la trei săptămâni de la Raliul Ungariei, este un eveniment internațional de cursă de raliuri ce se dispută pe insula spaniolă Gran Canaria din Insulele Canare. Evenimentul are un trecut bogat ca rundă în Campionatul European de Raliuri, Campionatul Spaniol de Raliuri și în Campionatul Insulelor Canare de Raliuri, fiind dintotdeauna un eveniment de raliu pe asfalt.

Echipajul de la Napoca Rally Academy va concura, în premieră, la etapa din insula spaniolă, traseu pe care tatăl lui Simone, Marco Tempestini, a luat startul în urmă cu 8 ani. După o pauză de doi ani, aceştia se vor afla la bordul unui Citroen C3 R5, maşina care le-a adus titlul naţional în 2018 şi cel mai bun rezultat din istoria României la o etapă din Campionatul Mondial, locul 8 la general în Raliul Turciei.

Deşi la start vor fi prezente nu mai puţin de 27 de modele R5 şi 11 Rally 2, iar printre numele piloţilor se regăsesc Craig Breen, Andreas Mikkelsen, Oliver Solberg sau Alexey Lukyanuk, suntem optimiști că Tempestini va reuși să ducă din nou steagul României în top.

CELE MAI TARI MOMENTE ȘI REACȚII DE DINAINTEA CURSEI SUNT PE CANALUL DE YOUTUBE BETANO ROMÂNIA

Cvintuplul campion al CNR Betano, Simone Tempestini este convins de importanța echipei din spatele lui. De la management, la echipa tehnică şi copilot: într-o maşină de raliuri, nu este doar pilotul, ci şi copilotul. Fiecare are o misiune foarte importantă!

Intră și tu în atmosfera palpitantă a raliurilor cu Misiunea Raliului Insulelor Canare de pe Betano care îți poate aduce un Free Bet!

Susține-ți favoriții și accelerează alături de Betano cu cea mai rapidă aplicație de mobil.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu