Bilete de pariuri: Cum se concepe corect un combo câștigător în 2021 » 5 sfaturi utile!

Strategii Cota 2

Bilete de pariuri de top! Toata lumea isi doreste sa le realizeze, insa putini stiu exact care sunt pasii spre conceperea unui „combo” cu sanse mari de reusita! Pariuri1x2 a conceput o serie de sfaturi de care trebuie sa tineti cont atunci cand va faceti biletul cu care tintiti castigurile importante!


Bilete de pariuri – Cum le concepem?

1. Analiza meciurilor

In primul rand, atunci cand dorim sa pariem pe un meci trebuie sa tinem cont de analiza „bruta” a confruntarii. Aici ne referim la o serie de facturi ce pot schimba circumstantele unui duel, in ciuda cotelor oferite de catre bookmakeri. In continuare, va oferim o serie de situatii in care analiza bruta a disputei poate face diferenta.

a) Forma de moment – cu certitudine, forma de moment este un indicator extrem de important de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa investim; spre exemplu, daca o echipa vine dupa 3 infrangeri consecutive, moralul jucatorilor se poate afla la cote extrem de scazute, putandu-se astfel instala un anumit complex de inferioritate, de care adversarii pot profita cu usurinta;

b) Rivalitati – in contextul in care in mijlocul unui duel isi face loc o rivalitate locala datele problemei se pot schimba considerabil: pe de o parte, jucatorii echipelor mai slab cotate se pot motiva suplimentar, valorile dintre cele doua egaizandu-se; un exemplu concludent de situatie este sezonul 2019-2020 din Liga 1, FCSB fiind singura echipa din campionatul Romaniei ce nu a reusit sa o invinga pe Dinamo Bucuresti, „cainii rosii” fiind invinsi de toate celelalte echipei din prima liga, de la campioana CFR Cluj pana la Voluntari sau Hermannstadt;

c) Meciuri directe – la fel ca si in cazul formei de moment, istoricul meciurilor directe poate fi un indicator bun, deoarece anumite echipe, chiar daca nu o rivalitate pe plan local cu trupa adversara, isi pot construi un anumit complex psihologic bazat pe cele mai recente partide;

d) Jucatorii disponibli – in final, dar nu in cele din urma, trebuie sa tinem cont jucatorii pe care combatantele ii au la dispozitie – accidentati sau suspendati.


Urmarește-ne pe Facebook si Instagram!


2. Analiza cotelor

Pe langa toate aspectele mentionate la punctul anterior, aspecte pe care le putem verifica si noi atunci cand ne informam, nu putem acoperi toate posibilitatile existente pentru a putea judeca cum trebuie un duel. De aceea, independent de toate cele mentionate anterior, trebuie sa tinem cont si de analiza cotelor. Exista mai multe site-uri construite intocmai pe ideea de a stoca cotele existente inca din momentul publicarii acestora pentru a se putea sesiza eventualele modificari. De exemplu, daca in mod normal cota pentru victoria echipei gazda este 1.40 si, desi nu am putut deduce pe baza analizei efectuata intocmai cum am explicat-o la punctul anterior, aceasta a crescut la 1.80, ne putem ridica un semn de intrebare. In acest context, este posibil ca bookmakerii sa fi „pus mana” pe anumite informatii de ultima ora despre care noi inca nu stim.

3. Analiza tipsterilor

Prin „analiza tipsterilor” ne referim la analiza redactorilor ce lucreaza in domeniul pariurilor sportive, intocmai cum este echipa Pariuri1x2. Atunci cand analizam un meci fiecare din membrii echipei noastre tin cont de toate punctele mentionate anterior pentru a va oferi informatiile care fac diferenta.Cu siguranta, nu detinem adevarul suprem si ne putem insela si noi, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca noi avem o experienta vasta si in domeniu si, mai mult de cat atat, acesta este job-ul nostru si astfel avem mult mai mult timp necesar pentru analize decat cei ce nu lucreaza in acest domeniu.


4. Promotii existente

Impartim, din nou, acest subcapitol in doua parti: promotiile pe meciurile importante si bonusurile de bun venit.

a) Promotiile pe meciurile importante – atunci cand au loc derby-uri din orice sport, fie ca vorbim de fotbal, tenis, baschet etc, casele de pariuri se intrec in oferire de oferte pentru atragerea noilor clienti. Printre acestea sunt pariuri gratuite, cote marite, freebet-uri etc. Accesandu-le, putem obtine venituri importante fara sa investim din propriul buzunar!

b) Bonusurile de bun venit – daca nu exista promotii tipice, ne putem intrepta atentia catre bonusurile de bun venit pe care le oferta casele de pariuri. Cei mai multi dintre pariorii de top isi fac cont la mai multe case online intocmai din aceasta cauza, pentru a putea primi mai multe bonusuri de bun venit, indiferent ca vorbim de pariuri fara risc, freebet-uri sau 100% bonus la prima depunere; din nou, la fel ca si in cazul de la punctul anterior, in acest fel putem obtine venituri suplimentare fara sa investim din propriul nostru buzunar;

5. Managmentul banilor

In final, dar in ultimul rand, atunci cand concepem un bilet trebuie sa tinem cont de managmentul banilor. Suntem de parere ca pentru a putea obtine constatat profit din pariuri sportive trebuie sa fim calculati si sa nu mizam niciodata mai mult decat ne permitem sa pierdem. In plus, este de recomandat ca in fiecare luna sa va faceti un anumit buget disponibil pentru pariuri sportive si niciodata sa nu jucati mai mult din suma respectiva.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Bilete de pariuri

Bilete de pariuri

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 7 0


Lasa un comentariu