Elvetia a produs al doilea „soc” al zilei de la Cupa Mondiala. Brazilia, principala favorita a competitiei, nu a reusit sa o invinga!

Astazi, inceapand cu ora 21:00, a avut loc partida Brazilia – Elvetia, din cadrul Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Cele doua selectionate au remizat, scor 1-1.


Desfasurarea partidei Brazilia – Elvetia

Prima repriza a fost una dominata de catre „Selecao”. Brazilia a reusit sa deschida repede scorul printr-o executie de generic a lui Coutinho. Subliniem faptul ca in timpul primei reprize Elvetia nu s-a apropiat de poarta „galben-verzilor”, selectionata „Tarii Cantoanelor” nereusind sa traga nici macar un sut pe poarta in primul act!

In schimb, in repriza secunda, partida a avut o cu totul si cu totul alta desfasurare. Elvetia a iesit extrem de motivata de la cabine si a reusit restabilirea egalitatii in minutul 50 pentru ca, in anumite momente, sa forteze cihar inscrierea golului secund. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii s-a vazut in final pe teren, Brazilia arucandu-se „in valuri” catre poarta lui Sommer, insa golkeeper-ul elvetian fiind un adevarat „inger” pentru tara sa.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

In alta ordine de idei, notam faptul ca in grupa Braziliei si Elvetiai s-a mai disputat astazi inclestarea dintre Costa Rica si Serbia, formatia din fosta Iugoslavie castigand cu 1-0. In continuare, „Selecao” le va intalni, in ordine, pe Costa Rica (15 iunie) si pe Serbia (21 iunie).


Citeste si:

Cotele partidei Brazilia – Costa Rica

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu