Bundesliga: Avancronica etapei a IX-a : Derby-ul de clasament se joaca la Hoffenheim, Dortmund, gazda ”Ruhr derby”!

Ultima etapa din Bundesliga a readus zambetul la Munchen, unde Bayern a invins din nou, dupa 3 remize consecutive si pastreaza un avans de 2 puncte in fruntea clasamentului. Au fost putine surprize in aceasta etapa, mai ales daca consideram ca victoria lui Eintracht la Hamburg era previzibila. Poate (doar) remiza lui Dortmund la Ingolstadt sau victoria prea categorica a lui Hoffenheim la Leverkusen.

Ne asteapta inca o etapa in care nu se prevad mari surprize. Cele doua remize ale lui Bayern Munchen, care au permis urmaritoarelor sa se apropie, par acum mai degraba rezultatul unei strategii care are ca scop cresterea atractivitatii campionatului. Va fi interesant de urmarit duelul de la distanta pentru locul 2, dintre RB Leipzig, care are o deplasare relativ usoara la Darmstadt, respectiv Hoffenheim si Hertha Berlin, care se confrunta in derby-ul etapei.


inregistreaza-te - netbet


Borussia Monchengladbach – Eintracht Frankfurt (vineri, ora 21:30)

La NetBet: 1.83 – 3.55 – 4.20

Echipa din Monchengladbach vine dupa o previzibila infrangere in etapa trecuta pe terenul campioanei Bayern Munchen. In minutul 31 era deja 2-0, scor ramas neschimbat pana la final. Asa cum va sugeram in avancronica meciului, Eintracht a invins cu 3-0 in deplasarea de la Hamburg. Situatia se va schimba acum. Borussia e neinvinsa pe teren propriu din luna ianuarie (1-3 cu Borussia Dortmund), in timp ce Eintracht invinge rar in deplasare. In acest sezon a castigat doar la cealalta codasa, Ingolstadt. Asa cu o arata si cotele, gazdele sunt favorite.

Ai aici avancronica si pontul

Mainz 05 – Ingolstadt (sambata, ora 16:30)

La Sportingbet: 2.10 – 3.40 – 3.30 . 

Duel inegal la Mainz. Penultima clasata din Bundesliga, echipa din Ingolstadt nu a reusit nici o victorie in acest sezon. Doar doua remize. Prima la colega de suferinta, Hamburger SV (1-1 in 28 august) si cealalta in etapa trecuta, pe teren propriu (3-3 cu Dortmund). Meciul a facut deliciul spectatorilor, cu multe ocazii, 6 goluri si rasturnari de situatii, insa finalul a dezamagit pe toata lumea. Gazdele, pentru ca au scapat printre degete prima victorie, desi au condus cu 2-0 si 3-1. Oaspetii, pentru ca – in afara de codasa Hamburg – sunt singurii care nu au invins la Ingolstadt. Nici echipa din Mainz nu e multumita de etapa trecuta: nu a reusit sa rupa traditia si a pierdut din nou la Schalke 04, ba chiar cu 3-0. Cotele sunt ciudat de mari, dar e greu de anticipat altceva decat 1 solist pentru meciul de sambata aceasta.

Ai aici avancronica si pontul.

Augsburg – Bayern Munchen (sambata, ora 16:30)

La Unibet: 17.00 – 6.00 – 1.22

Toata lumea se intreba inaintea etapei trecute daca Bayern isi va reveni dupa seria de doua remize in Bundesliga, la care se adaugase acel 0-1 la Atletico Madrid in Champions League. Bavarezii au avut nevoie doar de o jumatate de ora sa dea un raspuns clar in meciul contra Borussiei Monchengladbach. Era deja 2-0 in minutul 31. Ancelotti chiar a declarat dupa meci ca a fost cea mai buna repriza a elevilor sai din acest sezon. Sambata aceasta, pe terenul din Augsburg, unde pana si codasele Hamburger SV si Wolfsburg au invins, se va pune doar problema scorului. Dupa cum o arata si cotele. Atentie, insa ! Miercuri, in Cupa Germaniei, cele doua echipe se confrunta la Munchen si s-ar putea ca plictiseala acestei coincidente sa determine un scor mai strans.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


SV Darmstadt 98 – RB Leipzig (sambata, ora 16:30)

La Winmasters: 5.40 – 3.70 – 1.66

Sezonul de vis al fenomenului RB Leipzig continua si are mari sanse sa devina un nou record. Precedentul s-a petrecut in 1997, cand FC Kaiserslautern a reusit 7 meciuri la rand fara infrangere, iar in final, a castigat titlul, cu 2 puncte avans fata de Bayern. Echipa din Leipzig nu a pierdut nici unul dintre cele 8 meciuri de pana acum si a ajuns la doar 2 puncte de lider. Asa cum o arata si cotele oferite de casele de pariuri, sunt sanse mari ca parcursul excelent sa continue. Etapa trecuta, Darmstadt a obtinut abia a doua victorie din acest sezon, 3-1 acasa cu Wolfsburg, o echipa care deocamdata, se afla pe loc retrogradabil.

Ai aici avancronica si pontul

Wolfsburg – Bayer Leverkusen (sambata, ora 16:30)

La Betfair: 2.90 – 3.20 – 2.50

Cand au inceput acest sezon cu 2-0 la Augsburg, fotbalistii din Wolfsburg nu-si inchipuiau ca in urmatoarele 7 etape nu vor reusi alta victorie. Au mai scos 3 remize si au pierdut de 4 ori, ajungand pe locul 16. Noroc ca au aparare buna si au primit doar 11 goluri, pentru ca atacantii sai nu au reusit sa inscrie decat de 5 ori in 8 etape. Vor avea meci greu in aceasta etapa: desi a lasat-o mai moale in Bundesliga (locul 11 cu 12 puncte din 8 etape), pentru a se concentra pe grupele Champions League, Bayer Leverkusen vrea 3 puncte de la acest meci.

Ai aici avancronica si pontul

Werder Bremen – Freiburg (sambata, ora 16:30)

La 888: 2.50 – 3.40 – 2.85

Cu toate ca parea ca si-a revenit dupa un start dezastruos de sezon, cu 4 infrangeri consecutive, Werder Bremen nu a avut nici o sansa etapa trecuta la Leipzig (1-3). Asa cum anticipam si noi. De data aceasta, intalneste tot o echipa mai bine clasata (locul 8, cu 12 puncte), insa care nu a reusit sa castige in deplasare decat de doua ori in ultimele sale 25 de meciuri din Bundesliga. Antrenorul Alexander Nouri isi pune sperante in atacantul Serge Gnabry, care a marcat si in etapa trecuta, desi nu-si revenise complet dupa o contuzie la coloana.

Ai aici avancronica si pontul

Borussia Dortmund – Schalke 04 (sambata, ora 19:30)

La Fortuna: 1.45 – 4.50 – 6.50

Cu Aubameyang care inscrie meci de meci, Borussia Dortmund merge foarte bine in acest sezon. Este la 6 puncte de Bayern, dar a marcat la fel de mult (20 de goluri in Bundesliga si alte 10 in grupele Champions League). Este neinvinsa de 25 de etape in Bundesliga pe teren propriu, unde pana si Real Madrid a fost fericita cu o remiza (2-2). Dupa cu o arata si cotele, Schalke 04 nu pare sa aiba mari sanse sa smulga vreun punct, mai ales ca fotbalistii din Dortmund nu si-au ascuns frustrarea remizei cu Ingolstadt din etapa trecuta.

Ai aici avancronica si pontul

Hoffenheim – Hertha Berlin (duminica, ora 16:30)

La NetBet: 2.10 – 3.35 – 3.25

Surprinzator, derby-ul acestei etape se joaca la Hoffenheim, intre echipele de pe locurile 3 si 4. Gazdele sunt neinvinse in acest sezon. In etapa trecuta, au castigat categoric la Leverkusen (3-0), a patra victorie consecutiva, toate obtinute inca din prima repriza. La 28 de ani, cand majoritatea fotbalistilor inca sunt activi, Julian Nagelsmann a devenit cel mai tanar antrenor din istoria Bundesliga. Elev al lui Thomas Tuchel, alt exponent de succes al noii generatii de antrenori germani, Nagelsmann se confrunta cu echipai ungurului Pal Dardai, o alta pretendenta la titlu. Hertha nu a pierdut decat pe terenul lui Bayern in acest sezon si, asa cum pronosticam in avancronica etapei a opta,  e pusa pe fapte mari.

Ai aici avancronica si pontul

FC Koln – Hamburger SV (duminica, ora 18:30)

La Unibet: 1.60 – 3.75 – 6.00

Gazdele sunt favorite incontestabile. Au pierdut abia in etapa trecuta primul meci in acest sezon de Bundesliga, in deplasarea de la Berlin (1-2). Pe teren propriu, sunt neinvinse din aprilie. Cam tot de atunci dateaza si ultima victorie in deplasare a lui Hamburger SV, care in acest sezon e pe ultimul loc, cu numai 2 puncte si nici un succes. Asa cum o arata si cotele, sanse minime sa sparga gheata la Koln. Mai ales ca vin cu moralul la pamant, dupa umilitorul esec pe teren propriu din etapa trecuta (0-3 cu Eintracht).

Ai aici avancronica si pontul

foto: bundesliga.com


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

pachetul de bun venit netbet

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu