Bundesliga. Noul lider are mari sanse sa-si pastreze pozitia si dupa etapa a XII-a

Bundesliga are de o saptamana un nou lider, cu sanse mari sa-si pastreze locul si dupa aceasta etapa. Iata ca premizele visului echipei infiintate in Leipzig, in urma cu 7 ani, de concernul Red Bull prind contur. A luat la rand toate ligile inferioare si a promovat in Bundesliga. Dupa primele 11 etape din acest sezon, a ajuns pe locul 1, fara sa piarda vreun meci si spera sa se regaseasca acolo si la finalul campionatului, egaland performanta lui FC Kaiserslautern. Ramane de urmarit replica lui Bayern, despre care expertii spun ca ar avea cel mai bun lot din istorie. Ceea ce inseamna ca de vina este (prea) batranul Ancelotti. Ambele au meciuri relativ usoare, asa ca nu se intrevad schimbari la varful clasamentului dupa aceasta etapa.

Sanse mari sa obtina victorii mai au FC Koln (meci acasa cu Augsburg), Borussia Dortmund la Frankfurt, Schalke 04 acasa cu Darmstadt. Ar mai fi doua dueluri stranse, intre echipele de pe ultimele locuri: Ingolstadt – Wolfsburg si Hamburger SV – Werder Bremen. Plus finalul de etapa, cu Hertha favorita sa o invinga pe Mainz. Dar indiferent de rezultate, nu vor aparea mari surprize si Bundesliga isi va pastra ordinea in clasament.


inregistreaza-te - netbet


Freiburg – RB Leipzig (vineri, ora 21:30)

La NetBet: 3.85 – 3.60 – 1.95

Proaspat instalata pe prima pozitie in Bundesliga, gazdele au ocazia ideala de a creste distanta fata de urmaritoarele sale. Neinvinsa in acest sezon, RB Leipzig da un prim examen din postura de lider pe terenul unei echipe care, pana acum doua etape, castigase toate meciurile pe teren propriu. In urma cu 3 saptamani, dubla lui Mario Gomez si un penalty transformat de Rodriguez au adus categorica victorie a lui Wolfsburg (0-3). Sambata trecuta, Freiburg a pierdut si la Mainz (2-4) si a coborat pe locul 10, cu 15 puncte. RB Leipzig incepe sa-si vada visul cu ochii. In etapa trecuta, a invins la Leverkusen (3-2), desi fusese condusa cu 1-0 si 2-1. Cum Bayern a pierdut la Dortmund, au facut schimb de locuri. Are sase victorii consecutive si mari sanse sa o obtina si pe a saptea.

Ai aici avancronica si pontul

FC Koln – Augsburg (sambata, ora 16:30)

La Sportingbet: 1.75 – 3.50 – 4.75

Gazdele pandesc locul 3 in Bundesliga si asteapta un pas gresit al celor de la Dortmund. Deocamdata, sunt pe 4, cu 21 de puncte si a doua aparare din campionat (doar 8 goluri primite). N-au mai pierdut pe teren propriu din aprilie, iar in etapa trecuta au invins la M’Gladbach (2-1). Cu 12 goluri, Anthony Modeste conduce, umar la umar cu Aubameyang, clasamentul golgeterilor si marcheaza meci de meci. De pe locul 12, cu 12 puncte, echipa din Augsburg are slabe sanse sa se intoarca cu vreun punct de la Koln. Desi 2 din cele 3 victorii si una din cele 3 remize de pana acum le-a obtinut in deplasare, insa la codasele clasamentului.

Ai aici avancronica si pontul.

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund (sambata, ora 16:30)

La Unibet: 5.15 – 4.00 – 1.65

Nici Eintracht Frankfurt n-a mai pierdut pe teren propriu din aprilie. Ocupa locul 7 cu 21 de puncte si doar 9 goluri primite in cele 11 etape din acest sezon. A pierdut numai de doua ori in aceasta toamna. In etapa trecuta, debutantul de 18 ani Aymane Barkok le-a adus victoria la Bremen (2-1). In aceasta sambata, joaca un adevarat derby contra Borussiei Dortmund care, pe langa victoria contra lui Bayern din etapa trecuta (1-0), are niste statistici la fel de impresionante. Locul 3 in Bundesliga, tot cu 21 de puncte, dar cu cel mai bun atac (26 de goluri, dintre care 12 marcate de Aubameyang). Nici ei nu au pierdut decat in doua etape si sunt neinvinsi in ultimele 5. Daca mai punem la socoteala scorul fluviu din partida de miercuri din Liga Campionilor (8-4 cu Legia Varsovia), intelegem de ce bookmakerii o considera prima favorita in acest meci.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


FC Ingolstadt – WfL Wolfsburg (sambata, ora 16:30)

La Winmasters: 2.92 – 3.15 – 2.54

Gazdele au obtinut prima victorie din acest sezon in etapa trecuta, odata cu debutul in Bundesliga al noului antrenor Maik Walpurgis. Au castigat la Darmstadt gratie unui vole senzational al lui Harmann in min. 68 si a norocului (gazdele au ratat cateva ocazii importante si au nimerit o data bara). Au 5 puncte si raman pe penultimul loc din clasament. Si lupii din Wolfsburg au antrenor nou de doua etape (Valerien Ismael). Sunt ceva mai bine cotati in acest meci pentru ca se afla pe locul 14, cu 9 puncte. Au si un golaveraj mai bun (9-14, fata de 8-21 al gazdelor). In plus, ambele victorii si una din cele 3 remize ale oaspetilor au fost obtinute in deplasare (la Freiburg si la Augsburg).

Ai aici avancronica si pontul

Hamburger SV – Werder Bremen (sambata, ora 16:30)

La Betfair: 2.50 – 3.30 – 3.00

Un derby important in Bundesliga odinioara, astazi e doar un duel al codaselor. Hamburger SV, fara victorie in acest sezon si cu cel mai slab atac (6 goluri in 11 meciuri) a reusit ce-a de-a treia remiza acum o saptamana. 2-2 la Hoffenheim a fost una din surprizele etapei trecute. Nici Werder Bremen nu sta cu mult mai bine. Locul 16 in clasament cu 7 puncte din 2 victorii si o remiza. Are cea mai slaba aparare din Bundesliga in acest sezon (29 de goluri primite) si vine dupa 4 infrangeri consecutive. Saptamana trecuta, au pierdut acasa cu Eintracht Frankfurt (1-2), din cauza unui gol primit in ultimul minut de la un debutant de 18 ani. Iata ca gazdele ar avea ceva sanse sa obtina prima victorie.

Ai aici avancronica si pontul

Borussia M’Gladbach – Hoffenheim (sambata, ora 16:30)

La 888: 2.05 – 3.50 – 3.70

Gazdele au o motivatie puternica: nu au mai castigat de 5 meciuri in nici o competitie. Nici macar cu o victorie la Barcelona nu e sigura pe calificarea din grupa C a Ligii Campionilor, unde a pierdut 4 puncte acasa in ultimele 2 etape (1-1 cu Celtic, respectiv cu Manchester City). Echipa lui Guradiola n-are nevoie decat de o remiza acasa cu Celtic sa-i faca efortul inutil. In Bundesliga, n-au mai simtit gustul victoriei de 6 etape si au coborat pe locul 13 cu 12 puncte. Oaspetii sunt inca neinvinsi in acest sezon si ocupa locul 5 cu 21 de puncte. Au inceput sezonul cu 4 remize consecutive, urmate de o serie de 5 victorii. In ultimele doua etape, au scos 1-1 la Bayern Munchen, dar si un 2-2 acasa, cu codasa Hamburger SV. Probabil ca nu va pierde nici la M’Gladbach.

Ai aici avancronica si pontul

Bayern Munchen – Bayer Leverkusen (sambata, ora 19:30)

La Fortuna: 1.30 – 5.50 – 11.00

Dupa cum o arata si cotele, orgoliul ranit al lui bavarezilor, care au pierdut in etapa trecuta nu numai meciul cu rivala Dortmund (0-1), ci si locul 1 in Bundesliga, cere imediata razbunare. Ca sa nu mai vorbim ca au pierdut si in Liga Campionilor la Rostov (2-3), iar din grupa sunt calificati tot de pe locul secund. Si Bayer Leverkusen este calificata in optimile Ligii Campionilor, inaintea lui Tottenham pe care a invins-o in deplasare si fara sa fi pierdut vreun meci pana acum. In Bundesliga e doar pe locul 9 cu 16 puncte si a pierdut acasa in etapa trecuta, in fata noului lider RB Leipzig (2-3). Sanse minime sa scape neinvinsa si in aceasta sambata, dar atentie la Chicharito, care n-a mai marcat de 5 etape.

Ai aici avancronica si pontul

Schalke 04 – SV Darmstadt 98 (duminica, ora 16:30)

La Netbet: 1.34 – 4.85 – 9.75

9 victorii si 2 remize au obtinut gazdele in ultimele 11 meciuri din toate competitiile. Au castigat de mult grupa E din Europa League, cu 5 victorii din 5 meciuri. E drept, cu adversari ca Salzburg, Krasnodar sau Nice. Schalke 04 incepuse sezonul din Bundesliga cu 5 infrangeri consecutive, dar au depasit momentul cu 4 victorii si 2 remize. Sambata trecuta, au castigat la Wolfsburg (1-0), printr-un gol marcat in min. 82. SV Darmstadt nu are pe cap decat Bundesliga, dar nici aici nu se prea descurca. Locul 15 cu 8 puncte (2 victorii, 2 remize si 7 infrangeri). Dupa ce, in etapa trecuta, au pierdut acasa pana si cu penultima clasata Ingolstadt (0-1), probabil ca nu vor pune mari probleme gazdelor.

Ai aici avancronica si pontul

Hertha Berlin – Mainz 05 (duminica, ora 18:30)

La Unibet: 2.00 – 3.30 – 4.10

Etapa se incheie cu un meci intre doua echipe in forma. Hertha Berlin este pe locul 6 cu 21 de puncte si doar 2 infrangeri pana acum, la Hoffenheim si la Bayern. A castigat ultimele 5 etape pe teren propriu, marcand minim 2 goluri. Mainz 05 e pe locul 8 cu 17 puncte. A primit 20 de goluri pana acum, fata de numai 10, incasate de berlinezi. In ultimele 5 etape, a castigat acasa si a pierdut in deplasare, la o diferenta de minim 2 goluri.

Ai aici avancronica si pontul

foto: foxsports.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu