Care sunt pretendentii titlului de golgheter din Ligue 1 si ce cota nebuna are Mario Balotelli pentru a cuceri Franta la finalul sezonului

Noul sezon de Ligue 1 ne aduce in prim-plan o lupta cu totul si cu totul fascinanta in trei, pentru titlul de campioana. Astfel, OGC Nice, AS Monaco si Paris Saint Germain duc o batalie inversunata pe podiumul primei ligi franceze, la o distanta considerabila fata de restul formatiilor.


Cavani capteaza atentia

Dupa un sezon trecut in care a stat in mod constant in umbra starului suedez Zlatan Ibrahimovic, uruguayanul in varsta de 29 de ani traverseaza o perioada de exceptie, reusind sa inscrie 16 goluri in 15 partide. Ca o comparatie, in stagiunea trecuta, Edinson Cavani a reusit sa marcheze 19 goluri pe tot parcursul sezonului de Ligue 1, fiind eclipsat in mod clar de catre Ibra, care a inscris de doua ori mai multe goluri. Astfel, fostul varf al celor de la Napoli a luat un avans important in fruntea clasamentului golgheterilor din primul esalon francez, avand cu cinci reusite mai mult decat vedeta celor de la Olympique Lyon, Alexandre Lacazette (11 goluri).


Falcao si-a revenit, Balotelli e in stand-by

Dupa o stagiune precedenta in care a avut in mod constant evolutii jenante, Radamel Falcao a intrat din nou in atentia fanilor fotbalului, avand un inceput fantastic de sezon. Columbianul transferat de la Chelsea Londra in vara anului trecut are deja 10 reusite in 11 partide de campionat, la care se adauga si cele patru goluri reusite pentru Monaco in grupele Champions League.

In ceea ce-l priveste pe Mario Balotelli, acesta pare sa-si fi gasit in sfarsitul locul dupa o perioada lunga de mediocritate. Starul italian a fost transferat de catre OGC Nice la inceputul acestui stagiuni, iar de aceasta data nu a mai dezamagit. Dupa doua sezoane in care a marcat cate un singur gol in campionat (!) pentru Liverpool, respectiv AC Milan, Super Mario a reusit deja sa-si treaca in cont 6 goluri in 7 partide. Cu toate acestea, Balotelli a fost lovit de ghinion in ultima perioada, fiind nevoit sa lipseasca pentru aproape o luna si jumatate din cadrul primei echipe, din cauza unei accidentari la antrenamente.


Rebel pe gazon, sufletist in afara acestuia

O intamplare amuzanta a avut loc insa in 2011. In timpul unui antrenament, un tanar suporter i-a cerut autograful jucatorului italian, iar acesta l-a luat la rost, intrebandu-l de ce nu se afla la scoala la acea ora. Copilul i-a explicat lui Balotelli faptul ca era agresat de batausul scolii. Super Mario a reactionat imediat la auzul acestei replici si s-a dus chiar in acea zi la scoala respectiva, impreuna cu copilul si mama sa, pentru a discuta cu directorul institutiei in vederea rezolvarii definitive a acestei probleme.

Cotele pentru titlul de golgheter in Ligue 1

unibet-golgh-ligue-1

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu